Slovenija

"Dobil sem 18 kazenskih točk, avto pa nujno rabim za službo. Kakšne možnosti imam?"

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sandi76 09:38 31.januar 2026.

Taksi. Za v bodoče pa so najboljše možnosti, da ne dobivaš več kazenskih točk.

malonaokoli 07:32 31.januar 2026.

A že spet iščete luknje v zakonu ? Jaz imam že 50 let vozniško dovoljenje, sem prevozila 2x okoli zemlje km brez kazenskih točk in brez krivdne prometne nesreče.

• guzin55 08:35 31.januar 2026.

Kakšna luknja, to je zapisano v zakonu da obstaja ta možnost odložitve odvzema... Sam sem doživel nekaj podobnega... ni bilo alkohola, a vseeno nabral točke a zaradi narave mojega dela moram imet izpit... hvala zakonu da obstaja ta možnost... je ...prikaži več pa dobra šola za prekrškarje, mene je naprimer naučilo da od takrat ene kaz. pike nisem prejel :) to je že 10 let.

• impact 09:34 31.januar 2026.

80000 km v 50 letih? :) Jaz bom tolk prevozu v rikverc v tem času..

• ender3 09:31 31.januar 2026.

jaz bi mu rekel da je tele mamino Trgovski potnik ki prodaja mlečne izdelke, pa se nažere alkohola,ko svinja, Za njega je jogurt, pa še tisti bi mu škodil, oziroma je škoda jogurta za takšno budalo,, Vprašuješ kaj storiti, Javi ...prikaži več se v Rusko vojsko, dobro plačajo, vsak dan alkohol , vozniškega ne rabiš tam te ne bo ustavil noben policaj razen UKRAJINSKA KUGLAE in pokopali te bodo na državne stroške, tako da še familija ne bo imela stroškov pogreba

Suli 18:11 31.januar 2026.

Izgleda, da pa smo morda res druga Švica 🙄 V naših zakonih je toliko lukenj kot v Švicarskem siru 😏 Nacionalni šport pa v iskanju in izkoriščanju le teh 😎 Tako majhni v EU pa vseeno prvaki v nečemu 🤐

• Orto 19:53 31.januar 2026.

Ali pa greš na upravno enoto on si spremeniš priimek v Brajdič, Hudurovac ali Strojan pa je problem rešen. Za bonus pa boš lahko vozol tidi neregistriran avto.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.