Sedaj je vprašanje KDO bo tisti ,ki bo odrešenik ljudstva in objavil NOVICO po kateri se ga bodo spominjale generacije in romale na njegovo domačijo ? Menim ,da sam princ iz svoje skromnosti ne bo požel te slave in bo… ...prikaži več raje prepustil Kacinu .
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Kdaj lahko pričakujemo sproščanje ukrepov? Ko bo politika tako ukazala st.oki!
Sedaj je vprašanje KDO bo tisti ,ki bo odrešenik ljudstva in objavil NOVICO po kateri se ga bodo spominjale generacije in romale na njegovo domačijo ? Menim ,da sam princ iz svoje skromnosti ne bo požel te slave in bo… ...prikaži več raje prepustil Kacinu .
Enak članek, enak odgovor...Ko bo primarij dr. dr. Janša dovolil.....Ob času volitev bo virus verjetno najbolj nevaren...:))
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
6,9% testiranih je pozitivnih. O čem mi govorimo?