Slovenija /slovenija/crna-kronika

Dobrih 20 let po tragediji v diskoteki Lipa na sodišču Milena Zavašnik

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 07:12 05.junij 2026.

In spet smo pri inšpektorjih in njihovem delu.

• trolček 07:37 05.junij 2026.

Zavašnikovi ne razumejo, da se ne pišejo Janković.

malonaokoli 07:44 05.junij 2026.

Kako nezrela država z neumnimi zakoni in uradniki ! Namesto da bi Občina uredila zemljišče v parkirišče z parkomatom, da bi tako Zavašnikova prejemala redni prihodek 870€ ostalo pa bi zasegla država za stroške sodnih postopkov.

• ivo10 10:50 05.junij 2026.

Ne razumeš?! To zemljišče je prvovrstno kmetijsko zemljišče: njiva, travnik. Zazidljivega je zgolj 15% ob hiši. Pa še za to niso pridobili gradbenega dovoljenja za parkirišče. Ti bi legaliziral protipravno dejanje, ko se drugi občani za spremembo namembnosti po OPN ...prikaži več borijo 20 do 30 let??? Daj pomisli preden pišeš.

• Kojak 10:54 05.junij 2026.

Bravo malonaokoli potem lahko tudi jaz iz svojega travnika naredim avtokamp ali pa kar postavim gor vrstne hiše? Itak pa je na vseh njihovih nepremičninah toliko dolgov da bodo na koncu ostali tudi brez gat. Cela družina je navadna drhal, ...prikaži več ki se požvižga na zakone. Niti ne vedo, od katere leasing hiše iz Nemčije imajo avto... boli njih. Če se ti smilijo jim pa pošlji kaj denarja.

• atamama 13:36 05.junij 2026.

Počakajmo, da se Završnikovi opredelijo za cigane. Potem jim bo morala po zakonu iz 2007 pomagati občina in država da se legalizira vse.... pa še FURS se jim ne bo smel približati ... ustavnosodiščezaenakostljudipresss

malonaokoli 06:35 06.junij 2026.

V zmoti ste, tisto zemljišče že 40 let ni travnik, tisto je vedno bil parkirni plac za pohodnike na Šmarno. Tudi mi smo tam vedno parkirali in tudi v disco sem vozila svoje sinove, potem pa po drugi uri zjutraj ...prikaži več vozila mladež domov. Tudi druge, ker od tam ni bilo nobene možnosti kot z avtom domov. Celo noč so otroci hodili po cesti.

malonaokoli 06:47 06.junij 2026.

Ne bom zagovornik te familije, toda tja so prihajali mulci polni hormonskih motenj in vedno so pred vrati radi tiščali v punce, zaradi pozornosti ali zaradi zafrkancije. Večkrat sem jih opozorila naj se umirijo, toda teh petelinov se ni dalo ...prikaži več spametovat, zato je tudi prišlo do tragedije. Nevzgojena mularija je bila problem, zato tudi ni več disco klubov...zaradi objestnosti...smo videli v Švici.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.