Nekateri bodo eksplodirali od preveč pameti! Bebčki vsi po vrsti s takimi komentarji! Pa noben pojma nima! Ne pogledat na Google in mi na hitro povej katere narodnosti sploh je Novak! Ne katero državljanstvo ima!
No, Ž.J., a ponoviva? Kdo ali kaj? Ibro. Koga ali česa? Ibra. Komu ali čemu? Ibru. Koga ali kaj? Ibra. Pri kom ali pri čem? Pri Ibru. S kom ali s čim? Z Ibrom. OK? Si bos zapomnil?
Povej mi v katerih športih so velikani!? V nogometu jih ni nikjer, v rokometu tudi bolj slabo, v košarki smo jim Slovenci pokazali kdo je glavni tu...V tenisu in še v par športih imajo ljudi in konec!
Jaz ne poznam niti enega Srba, ki ne bi znal slovensko. Poznam pa veliko tistih, ki so pripadniki drugih narodov, in jim ne gre prav dobro.
Garancija, tudi ti nisi prav brihten, si verjetno kar zabit. Sklepam iz zgoraj napisanega komentarja.
Nadal pa doživlja živčni zlom... 🤪
Nadal bo eksplodiral od preveč botoksa!!!
Nekateri bodo eksplodirali od preveč pameti! Bebčki vsi po vrsti s takimi komentarji! Pa noben pojma nima! Ne pogledat na Google in mi na hitro povej katere narodnosti sploh je Novak! Ne katero državljanstvo ima!
To je hud udarec Anglosasom,celo hujši kot poraz Nato v Ukrajini.
Zakaj pa!?Ali lahko malce razložiš zakaj!?
v srce nemškutarjem in amero- avstralski kliki jih je...
Nole legenda
Gayi vedo!
Nole ima karizmo, Nole zna. Tak srčen, odprt tip deluje.
MAJKAAA SRBIJAAAA !!!!!🇷🇸
Jebali vas skloni. Ž.J., a si ti hodil v osnovno šolo?
No, Ž.J., a ponoviva? Kdo ali kaj? Ibro. Koga ali česa? Ibra. Komu ali čemu? Ibru. Koga ali kaj? Ibra. Pri kom ali pri čem? Pri Ibru. S kom ali s čim? Z Ibrom. OK? Si bos zapomnil?
boris,novi kletni trol!!!
Srbija je vedno večji športni velikan.. Še Vučkota naj se rešijo, da bo zmaga popolna..
Povej mi v katerih športih so velikani!? V nogometu jih ni nikjer, v rokometu tudi bolj slabo, v košarki smo jim Slovenci pokazali kdo je glavni tu...V tenisu in še v par športih imajo ljudi in konec!
Ender3 ..a si spet na balkonu..pa drkaš na srbe..🤣🤣🤣
boris res si fijakarsko kljuse.....vaterpolo,odbojka,košarka,nogomet klubski in reprezentanca so svetlobna leta pred nami
NOLEEE!!!! IDEMO NA 30 SRBINE!!!!
JEB.ALA VAS SRBIJA!
pa tebe amerika
boris,novi kletni trol!!
golazn srbska..falsifikator potrdil..
Golazen te je naredila! Retadiranc posrani....
Nica23..lepo si opisal sebe..primer ponesrečenga srbskega splava..🤣🤣🤣
Nole je lep primer,da se lahko tudi srbi pri nas naučijo naš jezi,ampak so tako trmasti,beri zabiti,da to ni možno
Jaz ne poznam niti enega Srba, ki ne bi znal slovensko. Poznam pa veliko tistih, ki so pripadniki drugih narodov, in jim ne gre prav dobro. Garancija, tudi ti nisi prav brihten, si verjetno kar zabit. Sklepam iz zgoraj napisanega komentarja.
Nica ni ti treba odgovarjat,imaš s sabo zadost dela
ŽIVELA SRBIJA 🇷🇸 !!!!!! ŽIVELA !!!!!!!!!!!!!!!!