Seveda je - vendar mnogi še vedno radi gledajo lepe fasade, čeprav je znotraj vse gnilo... Novak je človek s karakterjem in pokončno držo in tako je tudi prav.
https://www.tennisworldusa.org/tennis/news/Novak_Djokovic/110203/-novak-djokovic-is-the-only-tennis-player-who-has-refused-says-expert/
Hmmm zanimivo glede na to kako ponosen Srb je in kakšno je mnenje tam...ne samo državnega vrha, me res zanima, če je to dejansko mnenje ali pa samo dober PR. Da pa Stahovski izpostavlja nekoga, ki se noče vmešati z… ...prikaži več mnenjem v to vročo debato, je pa poden od podna...očitno imajo Ukrajinci in Rusi veliko skupnega, samo eni pač tega nočejo priznati...obnašanje le teh je pa zelo zgovorno.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Naj ze en razlozi temu novinarju, da obstaja se kaj drugega kot ta Djokovic, ze 3 mesece nonstop vsak dan, lol. Ce bi bila novica od Marsa, pa bi ta Djokovica uturil nekam zraven:"(NORO, UAU) Djokovic opazoval pristanek na..." xD… ...prikaži več Pa kje pobirate ta folk, hahaha.
Seveda je - vendar mnogi še vedno radi gledajo lepe fasade, čeprav je znotraj vse gnilo... Novak je človek s karakterjem in pokončno držo in tako je tudi prav. https://www.tennisworldusa.org/tennis/news/Novak_Djokovic/110203/-novak-djokovic-is-the-only-tennis-player-who-has-refused-says-expert/
Đokovič je očitno večji človek, kot so ga mediji prikazovali v agoniji okoli necepljenja.
Kdo sploh karkoli verjame medijem. In katerikoli politiki ki jo ti mediji podpirajo.
Hmmm zanimivo glede na to kako ponosen Srb je in kakšno je mnenje tam...ne samo državnega vrha, me res zanima, če je to dejansko mnenje ali pa samo dober PR. Da pa Stahovski izpostavlja nekoga, ki se noče vmešati z… ...prikaži več mnenjem v to vročo debato, je pa poden od podna...očitno imajo Ukrajinci in Rusi veliko skupnega, samo eni pač tega nočejo priznati...obnašanje le teh je pa zelo zgovorno.
Ce ni to novinarska raca, bo Djoko pri obisku "otadzbine" potunkan v ter, povaljan v perje in vrzen iz Gazele v Savo.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Naj ze en razlozi temu novinarju, da obstaja se kaj drugega kot ta Djokovic, ze 3 mesece nonstop vsak dan, lol. Ce bi bila novica od Marsa, pa bi ta Djokovica uturil nekam zraven:"(NORO, UAU) Djokovic opazoval pristanek na..." xD… ...prikaži več Pa kje pobirate ta folk, hahaha.
tebi gre itak vse na živce