Šport /sport/kosarka
45775 ogledov

Nov šok za navijače pred EuroBasketom: "To poglavje je zame končano"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 23:43 18.avgust 2025.

sekulic bo na koncu sam zadnji ugasnil luc.

StarMačk 19:48 18.avgust 2025.

Kakšen nov šok za navijače??? Avtorja pozivam, da podrobno obrazloži zakaj je potreben tak naslov prispevka!? Domala vsem Slovencem, ki vsaj površno spremljajo slovensko reprezentančno košarko, je že nekaj mesecev jasno, da Jaka Blažič za reprezentanco ne namerava več zaigral, ...prikaži več tistim malo bolj poučenim pa je znano tudi, da bo Jaka po koncu nove sezone, ki se bliža, pri Olimpiji zaključil svojo bogato igralsko kariero...

• marialorca 14:02 18.avgust 2025.

"Žal mi je, da nisem del slovenske reprezentance. To poglavje je zame končano. Odločitev ni bila lahka. Čas je za mlajše. Naj najdejo svoj prostor pod reprezentančnim soncem. Verjamem v to reprezentanco in ji želim dobro prvenstvo," je dodal 35-letnik. Prehitel me je.

• marialorca 14:04 18.avgust 2025.

Prav to sem želel povedati novinarjem za svoj 50. rojstni dan pa ni bilo nobenega, saj nikoli nisem igral košarko.

• Kmodri_ 16:53 18.avgust 2025.

Lol!

• bandit 18:07 18.avgust 2025.

Dragi moji kaj, pa je to kot bi rekli v EX JLA "Zavarovanje protivnika" In po tem presenečenje.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.