Nole ni moj idol. Ampak da se zgrazate ker je v običajno restavraciji je sprevrženo novinarstvo. A če bi jedel pri Ani Roš tiste trobentice na 3 gramih nekega mesa bi bilo pa super ????
Skopuh ;) Sicer pa kaj naj, itak žvi od zraka. Mogoče pa obstaja kaka presnojeda restavracija, ki ponuja svež, nekaloričen in netoksičen zrak za jurja po komadu ;). Alcaraz pa veselo mlati čevape in premaguje Đokota.
Če bi šel jest za 500 evrov nebi bilo prav...zdaj, ko je jedel za 16 spet ni prav....rumeni tist obvlada...
A prav zasačili so ga? Upam, da ga je potem ujela še skrita kamera in posnela, da si je rit vseeno obrisal z zlatim papirjem
Nole ni moj idol. Ampak da se zgrazate ker je v običajno restavraciji je sprevrženo novinarstvo. A če bi jedel pri Ani Roš tiste trobentice na 3 gramih nekega mesa bi bilo pa super ????
Ja? In?
Skopuh ;) Sicer pa kaj naj, itak žvi od zraka. Mogoče pa obstaja kaka presnojeda restavracija, ki ponuja svež, nekaloričen in netoksičen zrak za jurja po komadu ;). Alcaraz pa veselo mlati čevape in premaguje Đokota.
Alcaraz bo moral pojesti goro čevapčičev da se mu bo vsaj malo približal,
@Gustl bolan si,saj vem,favšija in zahrbtnost dela svoje,ne moreš iz svoje kože.
SS666 prav dol mi visi zanj, še bolj pa za njegove praznoglave fene.
Ni videti,da ti dol visi,govno obremenjeno s Srbi.