Nezaslišano je, da na osnovi takšnih bizarnih dokazil omejujejo športnikove pravice in ga tretirajo, kot navadnega kriminalca. Še več, grozi mu triletna prepoved potovanja v Australijo, kot navadnemu zemljanu. Kaj hudiča, ne znajo politični birokrati banalizirat stvar s PCR testiranjem… ...prikaži več na vsake nekaj dni. Javno mnenje je, tukaj drugotnega pomena, šport združuje in ne razdvaja, kar hočejo s tem doseči. Nisem Đoletov fan niti njegov odvetnik.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Edino pravilno, fašisti pa krajšajo karanteno
Bogi revček se mi kar smili pa tolk denarja ima pa ne more nikamor.
Nezaslišano je, da na osnovi takšnih bizarnih dokazil omejujejo športnikove pravice in ga tretirajo, kot navadnega kriminalca. Še več, grozi mu triletna prepoved potovanja v Australijo, kot navadnemu zemljanu. Kaj hudiča, ne znajo politični birokrati banalizirat stvar s PCR testiranjem… ...prikaži več na vsake nekaj dni. Javno mnenje je, tukaj drugotnega pomena, šport združuje in ne razdvaja, kar hočejo s tem doseči. Nisem Đoletov fan niti njegov odvetnik.
Balkanska posla. Novak misli, da bo svoj način obnašanja vsilil še drugim državam. Pravilno, Avstralija !
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦