Slovenija
31609 ogledov

Na Dolenjskem pokalo kot na fronti: To so nam o streljanju razkrili policisti

Komentarjev 55
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • irena213 17:18 27.avgust 2025.

Sori ampak iz posnetka se ne vidi nič, samo pokanje se sliši... WTF?

• sandi76 18:50 27.avgust 2025.

Pokvarjen pralni stroj ?

• nostradamus 20:19 27.avgust 2025.

slisi se m70 ali ak ima svojstven zvok

• Naklonsky 21:43 27.avgust 2025.

Streljanje, rafali: iz različnih krajev - Brezje, Dobruška vas in Mihovica. To navajajo lokalni časopisi.

mahatma2 08:20 28.avgust 2025.

SDS bo pozivala na oborožitev Slovencev, čeprav se ve da je to popolnoma narobe. Orožje naj posedujejo samo službe kjer brez njega ne gre. Civilno prebivalstvo nima kaj imeti in rabiti orožja v svoji posesti. Se strinjam s tistim ki ...prikaži več je napisal , da naj specialci poiščejo orožje v romskih naseljih in po potrebi ponavljajo dokler je treba, Enako velja za ostalo prebivalstvo . Absolutno pa za SDS drhal , ki ni dosti boljša kot te romske skupnosti.

• slavauk22 20:21 27.avgust 2025.

to sem jaz streljal pa kaj.,...sem praznoval svoj rojstni dan pa sem mal pokal kaj pa je takega......brigajte zase in za svoj familjo jst se ne vtikam vaše probleme

• maček 22:59 27.avgust 2025.

Potlej lahko vsi krademo? Streljamo?grozimo?

• Ender3 16:42 27.avgust 2025.

Ne Romi, janšisti želijo prikazat izredne razmere. Kdaj bo nekdo v politiki imel jajca ti povedati javnosti naglas.

• jan631 16:47 27.avgust 2025.

Spet si zamudil priložnost, da bi zaprl lape. Budalo levičarsko pač.

• Ender3 16:51 27.avgust 2025.

Kaj trol mamin, bom v bodoče tebe prosil za dovoljenje. Sem toliko levičarja kot si ti janšista. Razlike je le v tem, da janšizem tebe potrebuje in plačuje, jaz se zadovoljujem, da takšno početje preziram.

• ferdopis59 17:07 27.avgust 2025.

Ender3, ali si zopet na dozi belga praha?? Glede ciganov pa je prvi, ki jih ščitil bil Janez Drnovšek, ki je rekel "pa saj smo ljudje in se objemal s cigani". Ender3 očitno pozabljaš zgodovino. Če si pa levak še ...prikaži več pa toliko slabše. Ne mešaj drek pa pesek. A si pa drugače UREDO?

• Toma 17:49 27.avgust 2025.

E3-ju se je spet poslabšalo! Upam, da ima trajno napotnico za LJ Polje ;-)

• Ender3 19:10 27.avgust 2025.

Umsko inferiori troli se brez pravih kontra argumentov po defoltu oglašajo. Menjavajo si zgolj up.profile za tetralni učinek za naivne in slepe.

• jan631 19:25 27.avgust 2025.

Ender, spomin ti peša, si v demenci? Pozabil si pripomnit klet in JJ.

• Ender3 19:40 27.avgust 2025.

Jan🖕 nič bat imam delnice Krke in jemljem njihov Bilobil 120. Kletnim bolj peša potrpljenje, ker vas hebem vse po spisku up. imen. Za reševanje duševnih stisk vam predlagam Hoivikovo streho. Zakaj le bi se drenjali v kleti, če svoboda na strehi vabi.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.