Nekateri državljani se pač zavedajo, da so država ljudje, ne politiki in javna uprava je v službi ljudi, ne obratno. Čeprav se obnašajo tako že mnogo mnogo let.
Med hitro in kmalu je razlika butl. Iluzija, kot se trudiš biti duhovit, pa je njihovo delo. Občan pa ni dobil višje plače, ampak le zahvalona papirju, za razliko od policajev.
Ali policija lahko stavka na način ,da s tem ogroža življenja drugih udeležencev v prometu ? Vlada bi morala kaznovati vse , ki se jim dokaže ,da na določene rajonu ali odseku niso opravili svojega dela . Strah se je… ...prikaži več oklenil ljudi in si nabavljajo orožje -legalno ali nelegalno ni pomembno !
Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam šef.
obiščite tukaj=====>>>> www.WebJob33.Com
med tem, ko se policaji bunijo za plače, njihovo delo opravljajo državljani sami...
Nekateri državljani se pač zavedajo, da so država ljudje, ne politiki in javna uprava je v službi ljudi, ne obratno. Čeprav se obnašajo tako že mnogo mnogo let.
Miki, ti si en butl...Lepo piše, da so hitro prišli, iluzija pa je pričakovati, da bodo nadzirali vsak trenutek in vsak cm ozemlja.
Med hitro in kmalu je razlika butl. Iluzija, kot se trudiš biti duhovit, pa je njihovo delo. Občan pa ni dobil višje plače, ampak le zahvalona papirju, za razliko od policajev.
peter pejt raje delat, namesto da poslušaš štruklja in razmišljaš o štrajku ...
Spark, razmišljanje očitno ni tvoja najmočnejša stran, še manj pa upoštevanje realnih dejstev, ki so se zgodili v dotičnem primeru.
Modri panter, če je razmišljanje tvoja močnejša stran, ki ne razlikuješ med kmalu in hitro, se ne čudim, da se vsak dela norca iz sodobnih miličnikov.
Ali policija lahko stavka na način ,da s tem ogroža življenja drugih udeležencev v prometu ? Vlada bi morala kaznovati vse , ki se jim dokaže ,da na določene rajonu ali odseku niso opravili svojega dela . Strah se je… ...prikaži več oklenil ljudi in si nabavljajo orožje -legalno ali nelegalno ni pomembno !
a si ti že razmišljal o zdravljenju?
ne samo 1200e in 18 kazenskih tock. poskus uboja, ki ni uspel. ta model bo ze cez 1 mesec na cesti brez vozniske ali s ponarejeno. 5 let zapora rabi.
Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam šef. obiščite tukaj=====>>>> www.WebJob33.Com