Draga Država!Tudi jaz bi te prosil za kakšnih 30 tisočakov. Za stanovanje rabim. Preostalo bom plačal sam, če mi le ne boste preveč vzeli preko davkov. Saj sem kar skromen. vaš državljan!
Na naslednjem popisu prebivalstva bom izjavil, da sem cigan. Potem mi ne bo treba placevati poloznic, lahko bom vozil neregistriran avto, brez dela bom uzival... skratka, zivljenje mi bo fino.
KAKO ZNAJO KORISTITI PRAVICE DOLŽNOSTI JIH PA NE ZANIMAJO, SLOVENČKI VI PA DELAJTE ZA NJIH IN BODITE ČISTO TIHO, DA JIH NE BOSTE SLUČAJNO UŽALILI.
Draga Država!Tudi jaz bi te prosil za kakšnih 30 tisočakov. Za stanovanje rabim. Preostalo bom plačal sam, če mi le ne boste preveč vzeli preko davkov. Saj sem kar skromen. vaš državljan!
Na naslednjem popisu prebivalstva bom izjavil, da sem cigan. Potem mi ne bo treba placevati poloznic, lahko bom vozil neregistriran avto, brez dela bom uzival... skratka, zivljenje mi bo fino.
cigan ima doma 8 hladilnih skrinj mesa in noče plačevat sroškov...to je za se zamislit
Se pridružujem ugotovitvi - Bizgec, poskusiva!
...umazan boš, spal na tleh, jedel na pol pečene odojke, hodil po odpadih, kradel baker, denarnice, imel veliko družino....sanjsko res