Preglejte jaške - telefonske , električne in kanalizacijske , kajti lahko da ga je nekdo odkril iz zezanja , ko pa so videli kaj s eje zgodilo , so ga pa zopet pokrili ! To so naredili meni v Študentskem… ...prikaži več naselju , padel bi v sobo ne samo v ozek jašek , direkt na mrežo vodovodnih cevi !
Največji problem v Sloveniji, da nikoli ne veš kaj se zares dogaja ! Večna megla !
Preglejte jaške - telefonske , električne in kanalizacijske , kajti lahko da ga je nekdo odkril iz zezanja , ko pa so videli kaj s eje zgodilo , so ga pa zopet pokrili ! To so naredili meni v Študentskem… ...prikaži več naselju , padel bi v sobo ne samo v ozek jašek , direkt na mrežo vodovodnih cevi !
Močno upam, da se izteče srečno.
Upajmo na najboljše in da se fant najde. Ne razumem pa zakaj zaboga ne izsledijo njegove mobi številke? Sej to se danes vse da...
Ker kretenoid mi je dal minus !
Namesto da ste postavljali po totem Maribori radarje , bi postavili ograjo ob reki , iz katere sploh ven ne moreš , če tudi znaš plavat !
Predlagam denarno nagrado za vsak namig, ki bi pripeljal do Domna.
Situacije v MB ne poznam, če je lokal blizu reke in brez ograje, je res možno, da je padel v reko in ven ne prideš zlepa,