Ameriški komunizem. Dominion glasovanje namesto kroglic in sodno odstranjevanje konkurenčnih kandidatov namesto uporabe strelskega voda. Rezultat pa je enak. Izkoriščanje 'človeka po človeku'. Saj res, vohunu pa se tam reče - svetovalec. In medtem ko EU (še vedno) lovi vohune,… ...prikaži veče, svetovalci nemoteno svetujejo.
munja👎 a niste prav prikletniki veliki zagovorniki Yenkijev. Meni pa očitate rusofilijo. Torej boste bolj veseli, če se pridružim Putinu kot kavbojem. Sploh pa, Janez je velik fan Trampa. Čestita mu tudi takrat, ko ni izvoljen..
kdaj bo pa JJ jašek odgovarjal za vse stvari? fajn bi blo če bi cela slovenija tožila zaradi policijskega napada med korono
👍 v ameriški demokraciji bi bilo to zelo verjetno..
Ameriški komunizem. Dominion glasovanje namesto kroglic in sodno odstranjevanje konkurenčnih kandidatov namesto uporabe strelskega voda. Rezultat pa je enak. Izkoriščanje 'človeka po človeku'. Saj res, vohunu pa se tam reče - svetovalec. In medtem ko EU (še vedno) lovi vohune,… ...prikaži veče, svetovalci nemoteno svetujejo.
👍 hudooooo !
To je možno samo v ameriški " demokraciji". Zaradi skrite kurbarije bi morali soditi vsaj pol svetovnim voditeljem.
Če kaj mi je všeč ameriško pravosodje. Če se na nekoga spravijo tudi seks ne zastara. Pri nas pa US nekoga oprosti samo za to ker je vodja opozicije..
Ja, kaj še čakaš, culo na ramo, pa v Ameriko, čimprej z nepovratno karto!
munja👎 a niste prav prikletniki veliki zagovorniki Yenkijev. Meni pa očitate rusofilijo. Torej boste bolj veseli, če se pridružim Putinu kot kavbojem. Sploh pa, Janez je velik fan Trampa. Čestita mu tudi takrat, ko ni izvoljen..
Ti Amerkanci res nimajo sreče s predsedniki,Oranžni v zapor,Dementni pa v dom za ostarele.
Pokradel je milijarde, na koncu ga bo pa pokopal njegov lulček.
Z gradnjo stanovanskih blokov in nategnil USA!
Bistvo je, da v tem času ne more voditi kampanije za ponovno izvolitev.
Dump je na poti, da kot pri predsednik dobi oranžno uniformo! Neprecenljivo!
Ta bumbar je isti kot naš Janez, vedno žrtev.