Zadeva je s pogleda psihiatrije dokaj jasna... Luka je fenomen trenutne svetovne košarke in če ga kdo ne bo namerno poškodoval, smo osvojili zlato..Mnogi se ne zavedate kaj luka počne v igri, tudi, ko le za malenkost zgreši trojni trojček...… ...prikaži večček...
Luki je važno le nekaj in to bo tudi dosegel...
ZA in s SLOVENIJO NE BO IZGUBIL NOBENE TEKME...
Luka je fenomen,ker moramo vedeti,da so njegove športne copate po Evru2017 bile v hipu prodane za 30 jurjev.Še BabaVanga je 95-ga napovedovala ob koncu mileniuma prihod košarkarskega Mesije in da bo rojen v Ljubljani po imenu Luka.
Mnogim "Slovencem" , ki tukaj bluzite se oče ni rodil v Sloveniji, kot npr.Saša Donćič poročen s Slovenko.., ki je v Sloveniji dal Luki košakarske gene, mati Slovenka pa milino in lepoto, pa še kaj..
Ne morejo Nemci spat zaradi Dončića.Vsi so zaradi njega in Saše na zdravilih.... .Kaj takega se ni dogajalo niti z Dream Teamom 92 v Barceloni.Ker,če bi Nemce vprašali,bi vsi v enako rekli,da Jordana ne moreš primerjati s čudežnim dečkom... .
Ta ekipa ima že vozovnico za finale,torej srebro v žepu... . Edino me malo skrbi morebitna polfinalna tekma,malo!!! Italijani so na turnirju za OI premagali Srbe,Francozi pa na turnirju Američane.Mislim pa,da so tako eni kot drugi manj kakovostni od Slovenije.
Tudi jaz mislim, da Slovenija ni s tega planeta, glede na vse kar se dogaja pri nas.....
Zadeva je s pogleda psihiatrije dokaj jasna... Luka je fenomen trenutne svetovne košarke in če ga kdo ne bo namerno poškodoval, smo osvojili zlato..Mnogi se ne zavedate kaj luka počne v igri, tudi, ko le za malenkost zgreši trojni trojček...… ...prikaži večček... Luki je važno le nekaj in to bo tudi dosegel... ZA in s SLOVENIJO NE BO IZGUBIL NOBENE TEKME...
Luka je fenomen,ker moramo vedeti,da so njegove športne copate po Evru2017 bile v hipu prodane za 30 jurjev.Še BabaVanga je 95-ga napovedovala ob koncu mileniuma prihod košarkarskega Mesije in da bo rojen v Ljubljani po imenu Luka.
Mnogim "Slovencem" , ki tukaj bluzite se oče ni rodil v Sloveniji, kot npr.Saša Donćič poročen s Slovenko.., ki je v Sloveniji dal Luki košakarske gene, mati Slovenka pa milino in lepoto, pa še kaj..
Moj se je rodil v Sloveniji,je pa iz Nemčije... .Kakšen fantastičen dan!
Ne morejo Nemci spat zaradi Dončića.Vsi so zaradi njega in Saše na zdravilih.... .Kaj takega se ni dogajalo niti z Dream Teamom 92 v Barceloni.Ker,če bi Nemce vprašali,bi vsi v enako rekli,da Jordana ne moreš primerjati s čudežnim dečkom... .
Nemci bleferji - mi nismo favoriti, ja seveda. Potem ne bi bili v Tokiu.
Ta ekipa ima že vozovnico za finale,torej srebro v žepu... . Edino me malo skrbi morebitna polfinalna tekma,malo!!! Italijani so na turnirju za OI premagali Srbe,Francozi pa na turnirju Američane.Mislim pa,da so tako eni kot drugi manj kakovostni od Slovenije.