Jaz Žurnalove rubrike Magazin , kjer posljujejo svoje bralce z Belosvetovno nepoznanimi nepomemneži, sploh ne odprem , ker jih prvič ne poznam , drugič se mi pa za njih jebe , da sem pošten . Tudi vam iz istih razlogov… ...prikaži večv ni potrebno čitati rubrike , ki vas ne zanimajo .
Samo v vednost pa tole : Ko gledam igrati Luko v polnem sijaju imam isti občutek, kot ko sem gledal Rudolfa Nurejeva v baletu . Neponovljivo od obeh.
Kdor zna vsaj malo brati iz ustnic, je lahko takoj dešifriral 'sočno' balkansko kletvico (začne se na jeb...), namenjeno trenerju nasprotne ekipe. Kje so časi avtohtonih 'slovenskih' kletvic (prmejduš, krucefix, madonca, jebelacesta, saprabolt, kršenduš, zaboga, porkaflek...).
"mu je rekel", zato "mu bo rekel" ......očitno fant zunaj košarkaškega igrišča ni ravno genij, njegovih svetovalcev pa tudi ni za hvalit. Jaz bi mu svetoval, naj na trash talk in žalitve odgovori z nasmeškom in zanj nadpovprečnimi rezultati -… ...prikaži več- če bodo zanj nadpovprečni, bodo absolutno astronomski
Ne razumem zakaj eni berete kar vam ni všeč. Enostavno preskočite članek. Ne pa stalno nergat.
Jaz Žurnalove rubrike Magazin , kjer posljujejo svoje bralce z Belosvetovno nepoznanimi nepomemneži, sploh ne odprem , ker jih prvič ne poznam , drugič se mi pa za njih jebe , da sem pošten . Tudi vam iz istih razlogov… ...prikaži večv ni potrebno čitati rubrike , ki vas ne zanimajo . Samo v vednost pa tole : Ko gledam igrati Luko v polnem sijaju imam isti občutek, kot ko sem gledal Rudolfa Nurejeva v baletu . Neponovljivo od obeh.
Novinarji, nehajte pisat oz posiljevat enderčka z Dončićem in NBA, da se bo končno lahko mirno usedel brez blazine pod ritjo.
Kdor zna vsaj malo brati iz ustnic, je lahko takoj dešifriral 'sočno' balkansko kletvico (začne se na jeb...), namenjeno trenerju nasprotne ekipe. Kje so časi avtohtonih 'slovenskih' kletvic (prmejduš, krucefix, madonca, jebelacesta, saprabolt, kršenduš, zaboga, porkaflek...).
"mu je rekel", zato "mu bo rekel" ......očitno fant zunaj košarkaškega igrišča ni ravno genij, njegovih svetovalcev pa tudi ni za hvalit. Jaz bi mu svetoval, naj na trash talk in žalitve odgovori z nasmeškom in zanj nadpovprečnimi rezultati -… ...prikaži več- če bodo zanj nadpovprečni, bodo absolutno astronomski
USA so poznana po kulturi dialoga . Z YENKIJEM TAKO , KOT ON S TEBOJ !
A je danes že šel srat?
Pa ti?
Kaj, ko bi novinarji prenehati posiljevati z Dončićem in NBA..?