Šport
2472 ogledov

Dončić priznal: Noge nas niso ubogale

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mihatirs 19:57 07.september 2023.

    ODSTOP SELEKTORJA po dveh velikih katastrofah na prvenstvih!!! PRIPELJAT selektorja, ki ima avtoriteto, da našega MVP-ja spravi v red...včasih je še Dragič mu lahko kaj povedal, sedaj je to razpuščeno do amena...Sekulič pa lahko vodi samo Helios ali pa KK Slovan!

    • Avatar Zoran
      StarMačk 21:47 07.september 2023.

      Zakaj pa ravno Heliosu ali Slovanu slabo "privoščiš"?

  • andrej084 18:43 07.september 2023.

    V prvi in drugi sezoni je Leka igral vec na soigralce, kasneje je začel igrati na fitiko in favl in to igro nadaljeval v reprezentanci, sledil polom. Vcasih je vec podajal soigralcem, tudi igra je bila hitrejša. Novi selektor bo ...prikaži več moral to popraviti, z vodenjem in prodori na koš se ga preveč izcrpa, prve tekme so ok, v odlocilnih pa ga zmanjka... tudi velika napaka selektorja, da ga do konca drzi v igri z Zelenortskimi otoki....

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 18:09 07.september 2023.

    Premalo za spočiti? Noge težke? A glava za kreganje s sodniki je bila pa spočita?

    • Avatar Zoran
      StarMačk 23:51 07.september 2023.

      Luka se trudi igrati najbolje po taktičnih zamislih in navodilih, ki jih je dobiva in je še najmanj kriv! Ne vem, če mu lahko očitamo, da hoče vedno dati največ!? Ko imaš v ekipi igralca kot je Luka, najprej rabiš ...prikaži več trenerja, ki ve kako se rečem streže, ne pa, da ga na pomembnem turnirju skuri že prvi teden. Dejstvo je, da Lukova glava želi vedno zmagati, ampak vsako telo ima svoje limite! In če te nasprotnik ko si na parketu ves čas mlati, trener pa ti nameni premalo počitka prehitro pride konec!

  • Anja1956 00:06 08.september 2023.

    Z gledišča Slovenskega navijača, se je Fiba verjetno odločila , da Sloveniji ne pripadajo medalje in je zato morala izgubiti. Dončič in ostali pa so jim šli na roko ! To lahko potrdi jutrišna tekma Kanade s Srbijo, saj tudi ...prikaži večdi Srbiji medalja po Fibinem ,ne pripada !

  • Avatar Zoran
    StarMačk 23:21 07.september 2023.

    Največja težava je to, da se je strokovni štab odločil, da bo reprezentanca igrala za Dončića namesto, da bi Dončić igral za reprezentanco. Upam, da je razumljivo na kaj ciljam!? Proti slabšim ekipam se je to obneslo, proti "boljšim" pač ...prikaži večč ne! Predvsem zato, ker so na Luki igrale bistveno drugačno obrambo, veliko bolj fizično in vseskozi podvajane. In ko so še sodniki začeli tolerirati to trdo obrambo na njemu, se je zgodilo kar pač se je. Navsezadnje je to tudi razumljivo, saj je Luka le človek!

  • Anja1956 00:02 08.september 2023.

    Strinjam se s tujimi komentatorji, da je Slovenija v glavnem izgubila zaradi Dončečevih in ostalih, komentarjev sodnikom! Dončič in ostali so se večino časa ukvarjali s prepiranji s sodniki in ne z igro. Dončič je s tem vesel nemir v ...prikaži več v ekipo ! Nujno zamenjati ve strokovni štab!

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 19:43 07.september 2023.

    Če bo donke tako nadaljeval bi kmalu donkey

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.