Vhod izgleda kot kak v blok na Viču...se pa strinjam, tud men je vse pr tleh všeč...in to ravno ni lastnost blokov in hiš ki so se v 80tih gradile v Sloveniji
Ajde,glede na to,da je luknja v Ljubljani 100-150 jurjev...,bi dal do 750 jurjev.Ma ne še 2 mio zraven.To ne bi niti v sanjah dal za to,kar sem videl na slikah. Pravzaprav,od kje pa mi vemo,da Luka ne laže.Saj nas ni… ...prikaži več bilo zraven,ko so sklepali pogodbo.
NO,KONČNO JE DOBILA DONČIČEVA PRILEŽNICA KUHINJO!
In njegova samovšečna mamica.
Da ne bo na stara leta na beraški palici,upam da ne...
@Marjan Kos, da ni mamice, babice in fotra košarkaša, bi on še vedno igral za Slovan.
Vhod izgleda kot kak v blok na Viču...se pa strinjam, tud men je vse pr tleh všeč...in to ravno ni lastnost blokov in hiš ki so se v 80tih gradile v Sloveniji
Šport ki obrača milione in kuje velike dobičke ni šport ampak marketing, zato ni noben športnik z vilo športnik ampak podjetnik ko se dobro prodaja.
Zgleda, da sem čuden. Meni je bajta grda. Zanjo ne bi dal pol milijona, kaj šele preko dva. Hladna, kockasta... ne, hvala.
ne se obremenjevat, ne bo ti treba prisilno stanovat v njej :)
Avtor,Ž.J.,to si pa dal naslovno sliko,kot od pokojnikov.
Ajde,glede na to,da je luknja v Ljubljani 100-150 jurjev...,bi dal do 750 jurjev.Ma ne še 2 mio zraven.To ne bi niti v sanjah dal za to,kar sem videl na slikah. Pravzaprav,od kje pa mi vemo,da Luka ne laže.Saj nas ni… ...prikaži več bilo zraven,ko so sklepali pogodbo.
Pa dobr no me ne zanima kaj je kupu kaj ne lol 🤣kua sploh objavlate kaj mam js od tega kaj je on kupu prsezm 🤣