Ja kaj bojo zdaj? Razveljavili rezultat tekme s Slovaško? Medtem ko so Slovaki že igrali in izgubili z ZDA. Je pa res šlamparija pri naših. Mislim, vsak bi lahko pozabil na to, kaj vse je v zdravilu. Ampak vsak ne… ...prikaži več tekmuje na olimpijskih igrah. In če že ne pozabiš zdravila vzeti s seboj, potem tudi ne bi smel pozabiti na to, da pristojnim prijaviš, kaj jemlješ. To naj bi bili neki profesionalci?
Tega enostavno ne morem razumeti. Kako nespametno. Kako se lahko takšna stvar pozabi? Kje je zdravniška služba, ki bi morala to imeti pod kontrolo? Grozno! To meče slabo luč na celotno ekipo. Namesto, da bi se po igrah govorilo o… ...prikaži več tem, kako smo premagali ZDA, se bo o tem, da je eden izmed hokejistov vzel prepovedano substanco. Da ne govorim o tem, da je kariera hokejista, po vsej verjetnosti uničena!
Tudi jaz ne razumem, kako lahko naredi takšno šlamparijo. Konec koncev gre za njegovo kariero, če mu je že za reprezentanco vseeno. In da nimajo tega bolj pod kontrolo, skupaj z zdravniki, ki predpisujejo zdravila. Se strinjam - če ve… ...prikaži več da jemlje in ne pozabi vzeti zdravila, bi se lahko spomnil tudi prijaviti. Zdaj pa slaba luč leti na vse ostale nič krive in blati celo reprezentanco. Sramota res.
In potem poslušamo ta zlajnana opravičila, se opravičujem vsem, ki sem jih s tem prizadel...
Gre za šlamastiko. Najbrž veliko astmatikov jemlje to zdravilo, ampak naš hokejist ga je pač pozabil prijaviti. Zavzemam se sicer za ničelno toleranco pri dopingu, v tem primeru pa je šlo zgolj za pozabljivost. Lahko pa to vseeno pomeni konec… ...prikaži več kariere za hokejista....
Če bi bil Jeglič astmati,ne bi 15 korakov zadrsal na ledu,pa,da ne fukne pluč ven?Je pa res,da vsi nekaj jemljejo in se fiksajo,pol pa crkujejo pri 40.letih,žal je to realnost profesionalnega športa!
Ja kaj bojo zdaj? Razveljavili rezultat tekme s Slovaško? Medtem ko so Slovaki že igrali in izgubili z ZDA. Je pa res šlamparija pri naših. Mislim, vsak bi lahko pozabil na to, kaj vse je v zdravilu. Ampak vsak ne… ...prikaži več tekmuje na olimpijskih igrah. In če že ne pozabiš zdravila vzeti s seboj, potem tudi ne bi smel pozabiti na to, da pristojnim prijaviš, kaj jemlješ. To naj bi bili neki profesionalci?
Ja in ti verjameš da je tako kot je napisano ha ha ha
Preklet pezde đesenajzarski....Sm pozabu....
Tega enostavno ne morem razumeti. Kako nespametno. Kako se lahko takšna stvar pozabi? Kje je zdravniška služba, ki bi morala to imeti pod kontrolo? Grozno! To meče slabo luč na celotno ekipo. Namesto, da bi se po igrah govorilo o… ...prikaži več tem, kako smo premagali ZDA, se bo o tem, da je eden izmed hokejistov vzel prepovedano substanco. Da ne govorim o tem, da je kariera hokejista, po vsej verjetnosti uničena!
Pičkica jeseniška...pustu celo ekipo na cedilu...
Drž se šporheta,ker u hokeju nimaš blage.
@klinći..pejd si ga na wc drgnit
Sicer sem navijač Jesenic,ampak v tem primeru dam prov mižimažiju,ogrozu je celo reprezentanco in njihove rezultate!!
Prej bi bilo za verjeti, če bi pozabil drsalke, kot pa da je pozabil prijaviti, kar je vedel, da mora prijaviti.
Tudi jaz ne razumem, kako lahko naredi takšno šlamparijo. Konec koncev gre za njegovo kariero, če mu je že za reprezentanco vseeno. In da nimajo tega bolj pod kontrolo, skupaj z zdravniki, ki predpisujejo zdravila. Se strinjam - če ve… ...prikaži več da jemlje in ne pozabi vzeti zdravila, bi se lahko spomnil tudi prijaviti. Zdaj pa slaba luč leti na vse ostale nič krive in blati celo reprezentanco. Sramota res. In potem poslušamo ta zlajnana opravičila, se opravičujem vsem, ki sem jih s tem prizadel...
Te pravljice, da si "pozabil" prijaviti zdravilo??? Pa menda ne misliš, da ti bo kdo verjel??? Pa sem res mislil, da so naši športniki bolj "čisti".
Trolom je bil polepšan dan.
Mene bolj zanima kako je bolan človek prišel v vrhunsko ekipo za olimpijske igre. Če moraš jemat zdravila, nisi zdrav in v vrhunski formi....
Zdej pa udri po njem.Sami luzerji,ki nimajo pojma.
Ti pa seveda imaš pojma???
Gre za šlamastiko. Najbrž veliko astmatikov jemlje to zdravilo, ampak naš hokejist ga je pač pozabil prijaviti. Zavzemam se sicer za ničelno toleranco pri dopingu, v tem primeru pa je šlo zgolj za pozabljivost. Lahko pa to vseeno pomeni konec… ...prikaži več kariere za hokejista....
Če bi bil Jeglič astmati,ne bi 15 korakov zadrsal na ledu,pa,da ne fukne pluč ven?Je pa res,da vsi nekaj jemljejo in se fiksajo,pol pa crkujejo pri 40.letih,žal je to realnost profesionalnega športa!
Menda je v amaterizmu še mnogo več dopinga....