Od JJ ne maram nič
očitno imaš prepolno denarnico,marsikomu so boni prišli še kako prav....plačalo jih bo pa itak gospodarstvo
Slavko.prvi boni so pomagali samo kmeckim turizmom in.kmetijam ter obali. Vsem, ki se ukvarjajo s turizmom v mestih so drugorazredni
Toplicam
Ne,samo od JJ ne vzamem nič,čisto preprosto
@jakec1575 kot sem napisal marsikomu so prišli prav...je blo za vse ok .. sigurno ne...
Slavko, moja družina jih ni porabila.
@zoo tudi jaz mojih nisem prabil...tvoja poanta?
Poanta tega je, da ne padamo na fore jj in njegovih prisklednikov.
zoo pravilen odgovor
Omenimo se tradicionalna kukavicja jajca. Neomejeno vladanje z odloki in astronomske kazni za protestnika proti vladi. Fadizem 30let 20 st.
Rezimska propagandna agencija seveda ne bo objavila, da so nadomestila le licemerska krinka. V PKP10 je skrita uvedba diktature rezima korona teroristov. Uzakonjenje vladanja z odloki in ukinitev osnovnih clovekovih pravic.
Juri pa se baje spet zbuirajo levi fašisti?
S.Adamič, kot vedno, polpismeno provociraš in žališ..Bedno in prazno početje !
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Od JJ ne maram nič
očitno imaš prepolno denarnico,marsikomu so boni prišli še kako prav....plačalo jih bo pa itak gospodarstvo
Slavko.prvi boni so pomagali samo kmeckim turizmom in.kmetijam ter obali. Vsem, ki se ukvarjajo s turizmom v mestih so drugorazredni
Toplicam
Ne,samo od JJ ne vzamem nič,čisto preprosto
@jakec1575 kot sem napisal marsikomu so prišli prav...je blo za vse ok .. sigurno ne...
Slavko, moja družina jih ni porabila.
@zoo tudi jaz mojih nisem prabil...tvoja poanta?
Poanta tega je, da ne padamo na fore jj in njegovih prisklednikov.
zoo pravilen odgovor
Omenimo se tradicionalna kukavicja jajca. Neomejeno vladanje z odloki in astronomske kazni za protestnika proti vladi. Fadizem 30let 20 st.
Rezimska propagandna agencija seveda ne bo objavila, da so nadomestila le licemerska krinka. V PKP10 je skrita uvedba diktature rezima korona teroristov. Uzakonjenje vladanja z odloki in ukinitev osnovnih clovekovih pravic.
Juri pa se baje spet zbuirajo levi fašisti?
S.Adamič, kot vedno, polpismeno provociraš in žališ..Bedno in prazno početje !