Saj se hecate, šenkali smo NKBM, pobrali ste delnice in jih razvednotili, sedaj pa ta ista banka kupuje Abanko, v katero smo zmetali cel kup denarja. Lopovi da ni večjih slovenske ovce vse to gledamo tiho. BEEEEEE
Sreča pri vsem tem pa je, da Delavska hranilnica ni v lasti država. O SDH pa samo to, ustanovljen je s strani države le zato, da sistematično nemoteno nadaljuje vrtna razprodaja slovenskega premoženja.
Google trenutno plačuje od 17.000 do 22.000 dolarjev za delo na spletu od doma. K tej dejavnosti sem se pridružil pred 2 meseci in v prvem mesecu te dejavnosti sem zaslužil 20544 $. Lahko rečem, da se je moje življenje… ...prikaži več popolnoma izboljšalo! Preveri, kaj delam.
obisk ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com
He, he. Država še vedno ostaja vplivni lastnik NLB. Hrvatom mora nekdo plačevati, ko bodo spet tožili NLB, naši pa hlapčevsko plačali. Pa levici bo še ostal bankomat v NLB. Primite se (spet) za denarnice
"Država v enem dnevu prodala dve banki: Nova KBM kupila Abanko"
To je zavajanje medijev po naročilu. Država je s 25% in eno delnico še vedno največja lastnica NLB.
Normalen narod bank ne prodaja.
Prodaja jih samo naša levica.
Saj se hecate, šenkali smo NKBM, pobrali ste delnice in jih razvednotili, sedaj pa ta ista banka kupuje Abanko, v katero smo zmetali cel kup denarja. Lopovi da ni večjih slovenske ovce vse to gledamo tiho. BEEEEEE
Sreča pri vsem tem pa je, da Delavska hranilnica ni v lasti država. O SDH pa samo to, ustanovljen je s strani države le zato, da sistematično nemoteno nadaljuje vrtna razprodaja slovenskega premoženja.
Google trenutno plačuje od 17.000 do 22.000 dolarjev za delo na spletu od doma. K tej dejavnosti sem se pridružil pred 2 meseci in v prvem mesecu te dejavnosti sem zaslužil 20544 $. Lahko rečem, da se je moje življenje… ...prikaži več popolnoma izboljšalo! Preveri, kaj delam. obisk ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com
Banda razprodaja naše, ne svoje. V Državnem zboru se pa držijo za goltanec za to, kdo bo vladal tej razprodani državi! Za državni udar!
He, he. Država še vedno ostaja vplivni lastnik NLB. Hrvatom mora nekdo plačevati, ko bodo spet tožili NLB, naši pa hlapčevsko plačali. Pa levici bo še ostal bankomat v NLB. Primite se (spet) za denarnice
Spet ste obdržali največji delež v NLB, da boste lahko spet prali denar in delali nove luknje.
"Država v enem dnevu prodala dve banki: Nova KBM kupila Abanko" To je zavajanje medijev po naročilu. Država je s 25% in eno delnico še vedno največja lastnica NLB.