Posebaj je poudarjeno v članku,da ni nobenemu grozil z nožem.zakaj gaje papotem v roki držal in mahal a njim?aha,že vnaprej določeno da ni nič kriv,bogi revež.
Ze vidim epilog: policija bo varnostno tvegano območje raztegnila še tostran štacijona. Le počakajte, da se ablast zamenja. Potem bo šele veselica, ko bo kar cela SLO ratala varnostno tvegano območje. Kjer ima seveda policija večja pooblastila. Jajotu se že… ...prikaži več smeji. Vecjega darila si ne bi mogel želeti. In ce bo kdo pizdil, mu bo lahko rekel: "Pritožite se ptiču. Saj je on sprejel ta zakon." Pa še res bo.
tudi možno, ,,, ampak sem šel gledat na olipijske igre v milano kjer bo skakal moja babica in bo skočila dosta više kot Nika,, tak da tam to jaz nisam bio,, lahk bi bil pa janez prdovsak
Posebaj je poudarjeno v članku,da ni nobenemu grozil z nožem.zakaj gaje papotem v roki držal in mahal a njim?aha,že vnaprej določeno da ni nič kriv,bogi revež.
Kje si ti prebral, da je držal nož roki in mahal z njim?
Marko skače, če ga razkazoval ga je verjetno držal v roki, s tamalim bi ga težko držal.
A ga ni znal noben pijanega koj na gobec vsekat? Mater smo posrani in pokakani pa ogroženi pa ne vem še kaj...
Po naši sodni praksi bi bil “tisti”, ki dela red, kaznovan! Zato se tudi policaji bolj previdno in počasi odzovejo na podobne težave.
V demokratični ZDA bi ga trajno eliminirali!
irena škoda ker te ni bilo tam, da bi ga obvladala 🤣
En miličik bi zadevo rešil in novica ne bi šla v časopis.
Niti ne. Najprej bi moral vsem v radiu 200 metrov pobrati telefone. Bi kar trajalo.
Ko bodo levaki sprejeli zakon o prosti uporabi mamil, bo takih zgodbic precej več !
...se je oglasil prerok sandi 🤣
Da je bil slovenski državljan mi ne pove ravno veliko.
Kaj rabiš vedet? Če je bil čistokrvni slovenček, čefur ali cigan? Kakšen odgovor bi te pomiril oziroma ti povedal zadosti?
bavarc je v bistvu desničarska metelkova
Ze vidim epilog: policija bo varnostno tvegano območje raztegnila še tostran štacijona. Le počakajte, da se ablast zamenja. Potem bo šele veselica, ko bo kar cela SLO ratala varnostno tvegano območje. Kjer ima seveda policija večja pooblastila. Jajotu se že… ...prikaži več smeji. Vecjega darila si ne bi mogel želeti. In ce bo kdo pizdil, mu bo lahko rekel: "Pritožite se ptiču. Saj je on sprejel ta zakon." Pa še res bo.
Spet Janšarijevi delajo krizne razmere kjer jih ni? Po načelu vstrahuj in vladaj!
Ma dejte že enkrat nehat z temi noži, a v trgovinah ko jih talajo na nalepke je pa v redu?
Brez panike, saj ga je le razkazoval... Nič ne gledati, kar naprej, tu je vse pod kontrolo, policija deluje...
po mojem je to bil janez prdpvšek in jaz ga ne bom volio
Po moje pa si to bil ti!
tudi možno, ,,, ampak sem šel gledat na olipijske igre v milano kjer bo skakal moja babica in bo skočila dosta više kot Nika,, tak da tam to jaz nisam bio,, lahk bi bil pa janez prdovsak