Matoz je uradno izjavil da bo zaščitil policijo ! O državljanih in njihovem premoženju ni bilo besede . Ali je bil to poziv za določen krog starih znancev policije ....?
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 3.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
WhatsApp: +228 90 44 79 15
Pa to so bili lopovi sigurno iz vrst smrdljivih levakarsko slobodnjakarske golazni,, Pa saj je njihova debelo ritna šivilja maznila dva in pol milijona v enem dnevu,Ja tak je rekla GOSPA VESNA,, in jaz GOSPE VESNI 100 posto verjamem
Če so ukradli, potem je bil denar brez varovanja ?! So šli varnostniki na pir ali kaj...Ali pa SDS zbira sredstva za predsednika..
Tako kot ne gre Vrtovcu pri sanaciji na avtocesti,ne gre Matozu pri ropih,umorih.Karma je hudič.
To jima nagajajo levičarji, udbomafija, globoka država in škrati.
Matoz je uradno izjavil da bo zaščitil policijo ! O državljanih in njihovem premoženju ni bilo besede . Ali je bil to poziv za določen krog starih znancev policije ....?
Varnostniki pretežno kriminalci, začnite pri njih.
Uf,smrdi smrdi
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 3.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com WhatsApp: +228 90 44 79 15
Koliko so pa odnesli roparji?sam vprašam?
Pa to so bili lopovi sigurno iz vrst smrdljivih levakarsko slobodnjakarske golazni,, Pa saj je njihova debelo ritna šivilja maznila dva in pol milijona v enem dnevu,Ja tak je rekla GOSPA VESNA,, in jaz GOSPE VESNI 100 posto verjamem
in leto ima 365 dni to se pa nekaj nabere mar ne
Zdaj pa idi ven na luft da neboš zasmrdel za tipkovnico.