Luka, spoštujem te kot človeka in kot zavednega Slovenca. Imaš pa toliko denarja, da ga v življenju ne moreš porabiti. Verjetno tudi tvoji otroci tega ne bodo mogli, če bodo zmerni. Torej zakaj potrebuješ denar slovenskih ljudi ( davkoplačevalcev), ki… ...prikaži več bi ga lahko podarili lačnim otrokom. Mogoče pa sem te spomnil na to?
To mora biti Borut nesrečen.
Luka, spoštujem te kot človeka in kot zavednega Slovenca. Imaš pa toliko denarja, da ga v življenju ne moreš porabiti. Verjetno tudi tvoji otroci tega ne bodo mogli, če bodo zmerni. Torej zakaj potrebuješ denar slovenskih ljudi ( davkoplačevalcev), ki… ...prikaži več bi ga lahko podarili lačnim otrokom. Mogoče pa sem te spomnil na to?
Luka pač trži svoj brend, nič ni zastonj.
leonardo, ne vem kaj te matra, ves ta denar in še ene 10x toliko gre itak v dobrodelne namene. Nič bat.
To je pa čisto njegova stvar! Če bi za vsako stvar zastonj delal potem bi bil hitro na nuli! Ni pa treba takoj negativo in fovšarijo okol zganjati!!!
JE PRAV, DA MU MI MALO FINANČNO POMAGAMO.
K temu znesku on doda 9x toliko in daruje v dobrodelne namene. Nič bat, da te bi kdo za kak Evro prikrajšal.