Pravilno! Končno eden ki pove točno tako kot je res
Kaj meni taisti župnik o posilstvih in spolnem nadlegovanju katoliških otrok ?
Na italijanskih poročilih je vsak dan objava kakšnega posilstva s strani migrantov. Zadnja novica je, kako je žensko staro 70 let, en migrant posilil, ker mu je nudila hrano in pijačo.
O posilstvih in spolnih škandali med katoliškimi duhovniki pa nič ne pišejo ?
Bravo za župnika!!! Vsi bi morali početi enako. Ljubitelje musličev ala Lavdan pa naj si gnilobe obrrzane peljejo domov in se zadovoljujejo z njimi
Upam da ma ženo+ hčer doma, pa da malo to pogleda, kako zgleda..
Zato je na tem svetu tako kot je, eno učijo drugo delajo in to vsi ne samo katoliški farji. Kapibara ti pa pazi, da tebe kdo ne navrta.
@lavtan- mogče mi pa paše. kaj a ti kaj veš- a to paše. ?
Župnik ima sigurno prav....
Čedalje več pametnih hrvatov !- Začel lastnik apartmaja, ki ne izdaja pederima... sedaj župnik.. hrvati samo tako dalje..
Slovenija pa ne premore niti župnika niti politika ali funkcionarja z tako pokončno hrbtenico.
Duhovnik Josip Tomić je katoliban in nasprotnik talibanov .
Prava krščanska ljubezen. Vsak nauk se da drugače razlagati. Tudi med farji so izmečki.
Razlagaš tako, tko ti najbolj paše..
Če bi mejo prestopali samo migrantski otroci ne bi mel nič proti tale otročičkojebec,kanede?
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Pravilno! Končno eden ki pove točno tako kot je res
Kaj meni taisti župnik o posilstvih in spolnem nadlegovanju katoliških otrok ?
Na italijanskih poročilih je vsak dan objava kakšnega posilstva s strani migrantov. Zadnja novica je, kako je žensko staro 70 let, en migrant posilil, ker mu je nudila hrano in pijačo.
O posilstvih in spolnih škandali med katoliškimi duhovniki pa nič ne pišejo ?
Bravo za župnika!!! Vsi bi morali početi enako. Ljubitelje musličev ala Lavdan pa naj si gnilobe obrrzane peljejo domov in se zadovoljujejo z njimi
Upam da ma ženo+ hčer doma, pa da malo to pogleda, kako zgleda..
Zato je na tem svetu tako kot je, eno učijo drugo delajo in to vsi ne samo katoliški farji. Kapibara ti pa pazi, da tebe kdo ne navrta.
@lavtan- mogče mi pa paše. kaj a ti kaj veš- a to paše. ?
Župnik ima sigurno prav....
Čedalje več pametnih hrvatov !- Začel lastnik apartmaja, ki ne izdaja pederima... sedaj župnik.. hrvati samo tako dalje..
Slovenija pa ne premore niti župnika niti politika ali funkcionarja z tako pokončno hrbtenico.
Duhovnik Josip Tomić je katoliban in nasprotnik talibanov .
Prava krščanska ljubezen. Vsak nauk se da drugače razlagati. Tudi med farji so izmečki.
Razlagaš tako, tko ti najbolj paše..
Če bi mejo prestopali samo migrantski otroci ne bi mel nič proti tale otročičkojebec,kanede?