Alpsko-jadranska podonavska borza električne energije – ADEX, prva regionalna borza električne energije za srednjo in jugovzhodno Evropo, je bila uradno ustanovljena 23. decembra 2022 v Ljubljani, ko so pobudo podpisali predstavniki sistemskih operaterjev prenosnih omrežij v Sloveniji – ELES, EMS… ...prikaži več in EPEX SPOT.
Slovenci, kje kaj pišejo o temu?
Ubogi janševiki. Nikakor ne morejo pozabiti letošnjih političnih porazov. Leto 2022 je bilo za Slovence zelo srečno, za janševike pa malo manj, hehehe.
Jaz jih presojam samo še po tem, kaj so naredili za to državo vizavi ustašem. In kar se tega tiče, so vsi isti brezjajčni izdajalci. Nobeden od njih ni naredil edine logične poteze, ki bi jo potegnil vsak, ki ima… ...prikaži več gram mozga v glavi: rekel STOP ustašem na poti v EU, šengen in povsod, dokler ne dosežemo svojih interesiv. In teh je bilo ogromno, pa nismo uresničili NITI ENEGA. Ker imamo na oblasti IZDAJALSKE IDIOTE. Vseh barv.
Blazno usklajena vlada, kar se vidi tudi v barvitosti golobice na sami fotografiji, zelena, kje ne morejo že živeti brez zelene na fanah, …
Jaz sem pa upal, da bodo vsi odstopili. Premier bi moral odstopiti zaradi drage elektrike.
Alpsko-jadranska podonavska borza električne energije – ADEX, prva regionalna borza električne energije za srednjo in jugovzhodno Evropo, je bila uradno ustanovljena 23. decembra 2022 v Ljubljani, ko so pobudo podpisali predstavniki sistemskih operaterjev prenosnih omrežij v Sloveniji – ELES, EMS… ...prikaži več in EPEX SPOT. Slovenci, kje kaj pišejo o temu?
Najbolje za Slovenijo bi bilo, če bi vsi odstopili.
Ubogi janševiki. Nikakor ne morejo pozabiti letošnjih političnih porazov. Leto 2022 je bilo za Slovence zelo srečno, za janševike pa malo manj, hehehe.
sterat to golobarsko golazen na goli otok...
Pazi na svoje besede, ker se zna zgoditi, da boste spet v jamah.. in vas nihče ne bo pogrešal.
Andrej Ribič, pralec golobovih prašnikov, pa saj nevemo ali ima ptič prašnike ali samo miceno luknjico, …
kompletna vlada naj poda odstop, bo najbolje za vse...
Izjemoma se strinjam s tabo, ampak problem je, ker nobena ni pol kurca vredna. Vsi si jebeni izdajalci. Pikčasti in progasti.
Endivija, tega pa ne boš dočakal. Verjemi!
In potem bi soljatar vodil državo!
Soljatar, če odstopi trenutna vlada potem ne bi imel kaj pisati ?? Je že bolje, da ostane status quo, ti se boš pa že, naveličal pisati nebuloze...
Jaz jih presojam samo še po tem, kaj so naredili za to državo vizavi ustašem. In kar se tega tiče, so vsi isti brezjajčni izdajalci. Nobeden od njih ni naredil edine logične poteze, ki bi jo potegnil vsak, ki ima… ...prikaži več gram mozga v glavi: rekel STOP ustašem na poti v EU, šengen in povsod, dokler ne dosežemo svojih interesiv. In teh je bilo ogromno, pa nismo uresničili NITI ENEGA. Ker imamo na oblasti IZDAJALSKE IDIOTE. Vseh barv.
Skoraj polovica parlamenta bo ministrov!
Naklonsky, parlament in vlada sta dve različni stvari, če še ne veš.
Polovica od 90 je 20!
Naklonsky del posrancev je, itak sektašev z obsojencem vred...