"Vijesti" saznaju i da je riječ o porodici iz Tetova koja živi u Sloveniji, a da su poginuli majka Izahiri Zejnepa (35) i desetogodišnji sin, te da je povrijeđena ćerka.
Lovebites kako lahko imas tako ime pa tako zanič spostovanje. Imajo slovensko državljanstvo torej so delno Slovenci ampak nima veze kera narodnost si vsi smo ljudje kako nasploh imas lahko tako spostovanje prijatlejica mi je poškodovana bi se upu me… ...prikaži več dodat na Facebooku pa mi to povedat tm ali pa uživo nasledna nesreca boš biu ti zaradi takega komentarja kreten en
"Vijesti" saznaju i da je riječ o porodici iz Tetova koja živi u Sloveniji, a da su poginuli majka Izahiri Zejnepa (35) i desetogodišnji sin, te da je povrijeđena ćerka.
Torej siptarji.
...omega...kaj pa si ti več od te družine....želim ti,da te ne doleti kaj takega...družini pa sožalje....
Kosovska družina iz Tetova s slovenskim držvljanstvom.
Ti dam prav, ampak Tetovo je v Makedoniji. Je pa res, da je tam največ Albancev.
Zala,če so iz Tetova niso kosovarji,ampak makedonski Albanci.Tetovo ni na Kosovem.
Žurnal,slovenski državljani,ne Slovenci.Pišite dejstva,ne nakjadat.
Lovebites kako lahko imas tako ime pa tako zanič spostovanje. Imajo slovensko državljanstvo torej so delno Slovenci ampak nima veze kera narodnost si vsi smo ljudje kako nasploh imas lahko tako spostovanje prijatlejica mi je poškodovana bi se upu me… ...prikaži več dodat na Facebooku pa mi to povedat tm ali pa uživo nasledna nesreca boš biu ti zaradi takega komentarja kreten en
Kaksni Slovenci,ce so siptarji,prekleti pisuni neizobrazeni zabiti.Joj,zurnal,propadite ze enkrat.
Ma kaj te ni sram. Kaj so Makedonci zate manj vredni. Toliko gnoja zlivaš povsod, kjer se pojaviš, da je joj.
Tebe pa IQ konkretno hebe .Makedonci?Siptari so,neMakedonci.
Si pravi Balkanci po izražanju. Lahko da imajo Slovensko državljanstvo in tedaj so uradno Slovenci Siptarskega porekla.!!!
Kaj bo dan žalovanja? Za prave Slovence ga ziher nebi bilo!