Na Fužinama je odjeknil rafal, padla je bomba, enkrat sodelavec, potem solastnik, sami fejst fantje, frizeraj paje baje od sodelavc in kaj še, Domen, a si mal prf…..
JJ66 veliko Čefurjeb je tudi v Štepanjskkem naselju, pa v Celovških dvorih,..., pa povsod tam kjer so solidarnostna stanovanja, tako da Fužine niso nič posebnega.
Morilec Dušan je psihopat. Orožje, tablete. Ima vsaj 2 profila na Facebooku. Napovedal je maščevanje in svojo smrt. Evo mu njegovo Srbijo in njegovo pamet - zdej ga pa lahko pobiramo na tisoč koškov, ko se je razstrelil 😂 https://www.facebook.com/profile.php?id=100069123705976
balkanska posla...
Fužinsko - Zaloška !
Na Fužinama je odjeknil rafal, padla je bomba, enkrat sodelavec, potem solastnik, sami fejst fantje, frizeraj paje baje od sodelavc in kaj še, Domen, a si mal prf…..
Za par jurjev se streljajo...
Mafijaši so se kar med sabo pobili, vsaj ne bo treba financirati njihovega bivanja v zaporu.
Tudi Vučko ni bil ravno cvetka ! Od ranih nog žurer,delomržnež, in zajebant! Če ne bi bil milega obraza , bi bil že zdavnaj mrtev !
O katerm Vučkotu, pa je tukaj beseda, ….
Ne vem no, meni se zdi, da če s ukvarjaš s takim poslom kot sta se žrtvi, ravno ne moreš biti največji poštenjakar.
Pa dolgega življenja ponavadi tudi ne moreš pričakovati.
Kdo pa to pričakuje, si mislil na ….
Slovenija je varna, kaj pa Fužine?
Po moje Fužine niso nič kaj dosti drugačne od drugih naselij kjer živi raja.
Čisto varno je, saj se mafijci fentavajo med sabo, drugim nočejo nič.
Tam je veliko čefurjev, že po tem se razlikujejo od drugih krajev
JJ66 veliko Čefurjeb je tudi v Štepanjskkem naselju, pa v Celovških dvorih,..., pa povsod tam kjer so solidarnostna stanovanja, tako da Fužine niso nič posebnega.
Mene na Fužinah ni strah.
No, nam je saj prihranil stroške zapora...
Morilec Dušan je psihopat. Orožje, tablete. Ima vsaj 2 profila na Facebooku. Napovedal je maščevanje in svojo smrt. Evo mu njegovo Srbijo in njegovo pamet - zdej ga pa lahko pobiramo na tisoč koškov, ko se je razstrelil 😂 https://www.facebook.com/profile.php?id=100069123705976