Slovenija

Dve vrstici, ki bosta javnim uslužbencem zapletli življenje

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 10:31 17.september 2026.

2€/dan. pa kdo bi le hotel delat doma, kurš štrom, ogret moraš bolj, kava je na službene stroške in ko bi šel po opravkih ne moreš, ko se moraš stalno čekirat. v službi pa... ehhhh. komi čakajo da spet pridejo ...prikaži več v pisarno, kjer jih nihče ne moti, ne pes , ne mulc ne stranka

• Kmodri_ 10:43 17.september 2026.

Goli otok....sledi...

• Jackd 10:44 17.september 2026.

Jaz sem posodil ruter da je model lahko delal od doma, lahko zahtevam 2 evra na dan ?

• BenX 11:42 17.september 2026.

Budale. Če delo od doma ne funkcionira je nekaj narobe z narejenimi in v tem primeru grem stavit, da tudi v pisarni ni neke razlike. Vsi bi radi šli na AI, a umetna inteligenca tudi na šihtu sedi??

• Ender3 10:42 17.september 2026.

Nič ne bo tako kot so se zamislili. Nezadovoljstvo ljudi bo vse večje. Podpora vladi pa je že sedaj samo 28% .

• groffriedrich 11:38 17.september 2026.

Ender,izračunaj,javnih uslužbencev čez palec je cca 200.000.Če zraven vsakega uslužbenca potegnejo 4 prijatelji,znanci,ožji družinski člani je to minimalno 800.000 ljudi.Adijo Janez Janša,za vse večne čase.

• Karl413 11:27 17.september 2026.

Finančna goljufija vam ne odvzame le denarja – uniči vaš vir preživetja, zaupanje in čustveno stabilnost. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za povrnitev sredstev (Trustwave.Cyberdefense@gmail.com), ki je preučil moj primer, razkril resnico ...prikaži več in mi pomagal povrniti denar. Njihova strokovnost in predanost sta vse spremenili. Če ste postali žrtev goljufije, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.