Svet
21236 ogledov

Dvoletnika v dnevnem varstvu pokončala psa

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 08:32 07.oktober 2025.

Moje mnenje je, da bi vsi rotvajlerji, pitbulii nasploh agresivni in nepredvidvjivi psi na sprehodih morali imeti nagobčnike. Tudi njihovi lastniki, ker so full pametni. Vidim doskrat, ko ženske 60kg,sprehaja rotvajlerje itd. Pa veš, da ni šans da bi ga ...prikaži več zadržala če potegne.še z nagobčnikom te lahko poškoduje.

• Kondor 10:32 07.oktober 2025.

Rotvajlerja in otroka imeti skupaj je blaznost.

• maček 12:26 07.oktober 2025.

Res je,. Doskrat berem, kako so kot za šalo ponoči zadušili, ubili dojenčke. Seveda oni do takrat so bili kot muce.

• sandi76 19:49 07.oktober 2025.

Podobno se je in se bo dogajalo pri nas. Mi mislimo, da bomo z dvigom kazni rešili problem, ampak če se malo ozreš okoli javnih površin, vidiš množice odvezanih psov ki prosto letajo okoli. Dokler ne bo kontrole na terenu ...prikaži veču in pisanje kazni, ne bo nič spametovalo naše pasjeljubce.

• Toma 10:15 07.oktober 2025.

Ko to voli, nek izvoli! Velja tudi za cucke! Sosed si je ponovno omislil rotvajlerja. Prvi je bil prava mica-maca, bo tudi drugi takšen? Glede na to, da ga tudi spušča?!

• atamama 12:28 07.oktober 2025.

Boš videl, ko bo prvič ''prhnil'' proti tebi. V naši gazi je eden od prebivalcev si omislil neko eksotiko od psa, sicer namenjen borbam... Dokler je bil mlad ga je spuščal, pes se je zapodil v vsakega na poti. Dokler ...prikaži več ni od zadaj skočil na mojo sosedo, ki je pločnik pometala. Malo se je udarila v škarpo, pes pa se je zelo udaril v kol njenega moža, in to večkrat. Od takrat je bil pes v ogradi, na sprehodu z nagobčnikom, ker vsa ulica je bila pripravljena, da ''poračuna'' morebiten napad takoj....

• Toma 13:10 07.oktober 2025.

K sreči sem na podeželju in imam vedno kakšno orodje-orožje blizu. Že ko sem bil par-letni fantiček, je bila moja najljubša igrača mala sekirica. Od tod tudi moj nick, ki je prva polovica imena indijanskega orožja ;-)

• GarBollo001 13:19 07.oktober 2025.

Žalostno. Ampak naslov mi ne gre v glavo. Kdo je koga pokončal? Dva dveletnika enega psa , ali obratno?

• Toma 16:37 07.oktober 2025.

V pravilni slovenščini se da marsikaj zapisati tako da se da enako dobro razumeti na dva načina.

• Kmodri_ 19:42 08.oktober 2025.

Po napisanem....odvisno koga vprašaš....

• BenX 12:23 07.oktober 2025.

Ta dva bi verjetno pokončala kogarkoli, ki bi odprl ta pesjak. Niso vsi za vsakega psa. Veliko ljudi je takih, ki še pajka v kotu na stropu nebi smeli met v varstvu.

• Toma 16:39 07.oktober 2025.

Dvoletnik komaj hodi pa že zna odpirati zapahe?

• Pepe007 15:07 07.oktober 2025.

Žal nič ne bo vrnilo otroka med žive. Starši moramo biti sposobni oceniti ljudi, ki jim za nekaj časa pustimo otroke. Možno je sicer, da je zaspala skupaj z otrokom, ni pa se sposobna zbuditi, ko se otrok zbudi. Poznam ...prikaži več take ljudi, ki jim je dano trdno spanje. Kdove, kako je bil zaprt pesjak, da ga je lahko odprl dveletnik. Če je sploh bil zaprt.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.