to je delo ki ga opravlja keš pička tako da ne se pritoževati, če si izbrala napačno delo, drugače pa 3 leta mislim da bi lahko odšle drugam oz ne bile tam.... ampak ker vama je bil denar pomemben in… ...prikaži več glavni zdaj imata to!
Take zgodbice mi dajejo asociacijo na tole : Vzameš kladivo in se z njim tolčeš po prstih in glasno jokaš, kako te to boli. Najbrž je možno, da prekineš s tolčenjem , kajne ?
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan.
pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
to je delo ki ga opravlja keš pička tako da ne se pritoževati, če si izbrala napačno delo, drugače pa 3 leta mislim da bi lahko odšle drugam oz ne bile tam.... ampak ker vama je bil denar pomemben in… ...prikaži več glavni zdaj imata to!
Take zgodbice mi dajejo asociacijo na tole : Vzameš kladivo in se z njim tolčeš po prstih in glasno jokaš, kako te to boli. Najbrž je možno, da prekineš s tolčenjem , kajne ?
Mogoče sta mu ga res morali vlečt vsega sirastega, ampak nagrada je pa le nagrada ne glede kakšen je bil bingelj, kanede?
dokazano je žrl tastari viagro, tako da še za ti dve lajdri sirast ni bil
Bla,bla,bla...!!!
Odrasle osebe. Plačane. Verjetno bogato plačane. Zdaj pa se plača da se pritožuje. Jutri bo denar v tožbi. Pojutrišnjem pa bo nov suggar daddy,
€€€€€€
Točneje: $$$$$
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Ti dvojčici sta dokaz, da vsi vici o blondinkah pa le niso samo vici:)
Pe*o* il stari, in tega je ogromno.