Letos julija in avgusta so prodajali čevape letnik 2016 . letošnji čevapi so zamrznjeni in čakajo ko pridejo na vrsto . To vse je možno kot trdijo na uradu za varno hrano ,saj ni mogoče dokazati starosti mesa .Popravite me… ...prikaži veče ,če sem narobe prebral .
Če ima mesar tri leta pripravljen izdelek zamrznjen in ga potem prodaja po isti ceni kot sveže pripravljenega, je bolje, da ga že pred zamrzovanjem kipne na deponijo. Bo manj izgube. Osnovna surovina je poceni, dolgotrajno zamrzovanje in skladiščenje pa… ...prikaži več kar stane. Drugo je seveda priprava izdelka iz dolgotrajno zamrznjenih zalog osnovne surovine, kjer je stroške zamrzovanja zaradi stabilnosti trga plačala EU in se ta dobi zelo poceni.
Poslušam vse te politične simulante ,ki mešetarijo po slovenskem ozemlju ,da bo težko odkriti krivca in ,da je takšna ustaljena praksa . Ustaljena praksa v Sloveniji je ,da smo narod hlapcev in se bojimo vsega .....danes pač pravne kaste .......dokler… ...prikaži več nam ne zavre kot 1991 .
Letos julija in avgusta so prodajali čevape letnik 2016 . letošnji čevapi so zamrznjeni in čakajo ko pridejo na vrsto . To vse je možno kot trdijo na uradu za varno hrano ,saj ni mogoče dokazati starosti mesa .Popravite me… ...prikaži veče ,če sem narobe prebral .
Če ima mesar tri leta pripravljen izdelek zamrznjen in ga potem prodaja po isti ceni kot sveže pripravljenega, je bolje, da ga že pred zamrzovanjem kipne na deponijo. Bo manj izgube. Osnovna surovina je poceni, dolgotrajno zamrzovanje in skladiščenje pa… ...prikaži več kar stane. Drugo je seveda priprava izdelka iz dolgotrajno zamrznjenih zalog osnovne surovine, kjer je stroške zamrzovanja zaradi stabilnosti trga plačala EU in se ta dobi zelo poceni.
Poslušam vse te politične simulante ,ki mešetarijo po slovenskem ozemlju ,da bo težko odkriti krivca in ,da je takšna ustaljena praksa . Ustaljena praksa v Sloveniji je ,da smo narod hlapcev in se bojimo vsega .....danes pač pravne kaste .......dokler… ...prikaži več nam ne zavre kot 1991 .