Slovenija

DZ dal zeleno luč vsem posvetovalnim referendumom

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Fantodfare 03:29 26.avgust 2026.

Absolutno je treba ukiniti volilno pravico migrantom,, Oni so prišli v Slovenijo, da delajo in ne da odločajo kdo bo član krajevne skupnosi

• groffriedrich 07:44 27.avgust 2026.

Jaz bi postavil referendumsko vprašanje drugače:ALI STE ZA TO,DA SE STRANKO SDS NEMUDOMA NAŽENE IZ PARLAMENTA?Prepričan sem,da bi bila volilna udeležba 99% in da bi ta stranka odfrčala,kot knof od gat.

• irena213 13:54 26.avgust 2026.

Puklasti je odvzel pravice priseljencem, naslednji smo na vrsti MI !!!!!

• Kmodri_ 07:02 26.avgust 2026.

Mi, Slovenski narod bomo zahtevali, da p..., ki so posranci zahtevamo, da opravljajo družbeno koristno delo, ne pa nekoristno zakonodajo sran*. Po koncu mandata naj ne dobijo nobenega centa za nezaposlenost, saj nikoli niso delali, ampak le proizvajali družbeno diarejo! ...prikaži več! Za vsak dan odsotnosti naj po koncu mandata vrnejo 1/30 ukradenega denarja in povrnejo škodo za svoje lubadrsko delovanje!

• Plavi-mil 13:36 26.avgust 2026.

3 X ZA, ZA. ZA,....

kraljicavesolja 15:19 26.avgust 2026.

Ful si pameten, res. Glasoval boš o stvareh, o kterih nimaš pojma. K boš dojel, ti pa podobni teb, bo že prepozn. Ne mi pol jokat.

• Plavi-mil 20:18 26.avgust 2026.

Brez skrbi da ne, komunistič for in cuzializma imam dovolj.

kraljicavesolja 21:23 25.avgust 2026.

O čem se sploh pogovarjamo. Na taka tri vprašanja. Proti.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.