Edino pravilno.Idiot bi razmisljal o tem,ko je sestavljal to sranje,ta drug pa,ko je zijal zraven.Ne cutim niti malo usmiljenja za taksne bedake.Se mi pa smilijo zivali,ki morajo prenasati in prezivljati kretenizem doticnih dveh imbecilov.
mižimaži --> tukaj se ve, kdo je bolan, in to ni Ledena8, ki ima popolnoma prav. Bolj se govori, da je to nevarno, bolj se najdejo taki idioti, ki se jim ta opozorila zdijo smešna. Žal mi je samo, da… ...prikaži več jih ni fasal on sam ampak (po možnosti nedolžni) opazovalec.
Očitno slika iz lanskega leta, ko je fant ostal brez obeh rok ni dovolj...
Saj tudi bo začel razmišljati drugače.Ko bo / je prišla zadeva za njim.Začenjajo se nočne more.Prizori v spanju,oškodovanec mu ne bo prizanesel doživotne tragedije,kar se bo razširo v najširšo javnost / okolico.Takšna psihična bolečina pripelje do..........!!
Edino pravilno.Idiot bi razmisljal o tem,ko je sestavljal to sranje,ta drug pa,ko je zijal zraven.Ne cutim niti malo usmiljenja za taksne bedake.Se mi pa smilijo zivali,ki morajo prenasati in prezivljati kretenizem doticnih dveh imbecilov.
ti si bolna....močno bolna....
mižimaži --> tukaj se ve, kdo je bolan, in to ni Ledena8, ki ima popolnoma prav. Bolj se govori, da je to nevarno, bolj se najdejo taki idioti, ki se jim ta opozorila zdijo smešna. Žal mi je samo, da… ...prikaži več jih ni fasal on sam ampak (po možnosti nedolžni) opazovalec. Očitno slika iz lanskega leta, ko je fant ostal brez obeh rok ni dovolj...
OMG....
Škoda,da ni temu kretenčku odtrgalo vsaj ene roke,bi mogoče začel razmišljat?
Z eno roko še vedno lahko prižge petardo. Torej...
Ja če jo drži v gobcu,torej?
Saj tudi bo začel razmišljati drugače.Ko bo / je prišla zadeva za njim.Začenjajo se nočne more.Prizori v spanju,oškodovanec mu ne bo prizanesel doživotne tragedije,kar se bo razširo v najširšo javnost / okolico.Takšna psihična bolečina pripelje do..........!!
Kdo plača zdravljenje teh idiotov?