Še enkrat se je izkazalo, da Iran niti približno nima kakšne bojazni pred oranžnim narcisom, še več, oni bodo verjetno postavljali pogoje in zaključek vojne je odvisen od njih , ne pa od narcisa !
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 9.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Toliko o tem, kako Iranci moledujejo za pogajanja.
Dump Trump.
Še enkrat se je izkazalo, da Iran niti približno nima kakšne bojazni pred oranžnim narcisom, še več, oni bodo verjetno postavljali pogoje in zaključek vojne je odvisen od njih , ne pa od narcisa !
Dobro se jim upirajo. Začeli so z nesmiselno vojno in sedaj, ko so prejeli dobro lekcijo pa ne vedo kako bi varno iz nje odšli..
Dumpa potiskajo...v dokončno norost....ura je že destinko do....polnoči....
https://theworldwatch.com/videos/1614628/the-message-was-sent-worldwide-and-is-potentially-intended-to-convey-high-level-emergency-orders-including-nuclear-ones-the-decryption-is-unknown/
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 9.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com