Slovenija
71 ogledov

Elektro preglasil ptiče

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Alpin 08:21 20.februar 2012.

    Porabimo je občutno preveč.. 20% nad EU priporočilom. Če ja pa tako "moderno", da imaš po novem v hiši še ogrevanje na elektriko.

  • josko 08:01 20.februar 2012.

    Slovenija je pred 5,6 leti proizvedla 80% svoje električne energije, danes je le še dobrih 60%! Sem prepričan, da ko prebereš članek o dvigu cen električne energije, zopet ''pljuvaš'' po forumu brez minimalne osnove vedenja o stanju trga energije. Raznorazni ...prikaži več ''eko-teroristi'' kričijo, da postavimo sončne elektrarne in bomo s tem rešili energetiko, nihče pa ne zna sestaviti osnovne enačbe, s katero bi ugotovil, da če celotno Primorsko regijo prekriješ s sončnimi celicami, ne dobiš dovolj energije, da nadomestiš Soške elektrarne (ki so najšibkejša hidro veriga v Sloveniji). 1MW sončna elektrarna je vsaj 3x manj učinkovita kot 1MW hidro elektrarna. Vetrna energija v območju predvidljivega vetra nudi izjemno visok izplen energije. Cenjeni gospodje varstveniki naj pa kdaj pogledajo ven iz svojega ''kurnika'', mogoče na Bavarsko, ki je posejana z vetrnicami, pa ptički lepo mimo letajo. Če se že hočeš pritoežavti nad kom, se daj nad množico, ki dela z električno energijo, kot da je sama po se

  • graff 08:24 20.februar 2012.

    Končno se bo nekdo uprl ljubljanskim društvu za zaščito živali. Zanimivo je, da društvo, ki tu nastopa, razen sem pa tja kakega posmaznika, sploh ne ve kje je volovja reber. To da ljubljančane skrbi preostala (ptičja) Slovenija je farbnje, skrbijo ...prikaži večjo naj jih mestni parki z okolico, nabrežja Save in Ljubljanice in nenormalno število vran v mestu. Kormorane, ki niso avtohtoni in so izropali ribji zarod v slovenskih potokih in rekah, pa naj si vtaknejo v zadnjo odprtino in odletijo z njimi čim dlje.

  • mb 07:25 20.februar 2012.

    Čestitam elekto Primorju za pametno in odločno potezo.To kar se pri nas gredi "okoljevarstveniki" je že prešlo vsako razumno mero.Ne bi vetrnih elektrarn, ne bo nuklearke, ne bi hidroelektrarn, termo elektrarna pa ni noben problem in fotovoltaika je ...prikaži veče tudi "in". to je maloumno. naj si malo pogledajo kako se vetrne elektrarne gradijo v tujini in koliko jih je

  • principiumnovum 08:44 25.februar 2012.

    Bravo! Naj se že zgradi tista veterna elektrarna, podizobraženi eldeesarski fixofafarji in fujdevejevci pa naj za večno utihnejo!

  • linka 07:44 02.september 2012.

    Pri Hrvatih imajo teh elektrarn je veliko...in pri njih ni ptičev ali kaj ...pri nas pa vsak ,ki ima pet minut časa nekaj zakuha in potem se cela reč ustavi !Te supe ...gologlave ptice pa bo že poskrbela narava ...prikaži več ali pa država od koder priletijo k nam .Čudno ,da niso čuvali tiste ptice ,ki je letela proti Skandinaviji ....pa tam je največ vetrnic !

  • albert 07:29 20.februar 2012.

    Slovenija dežela elektrarn. Vojovja reber, TEš 6, drugi blok JEK-a, hidroelektrarne, termoelektrarne...Ali res porabimo toliko električne energije, da bomo uničili vso naravo tako kot so jo že župani s svojimi industrijskimi conami? Mislim, da ne. Verjamem pa, da se toliko ...prikaži več gradi oziroma se bo gradilo zato,da si nekateri nabašejo žepe.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.