Fantje, upam, da se zezate... res se ne vidim v realnem svetu, da bi vozil s seboj rolo alu folije, parkiral, odtrgal kos folije, izstopil iz avta, zaklenil, zavil ključ v folijo, ga vtaknil v žep in odmaširal... ter gledal,… ...prikaži več kako se mi še krave smejijo...
Na ebaju pa RF protector žepek stane 1-2 evra...
Akcija! Kupi nov avto, gratis 3 rolce folije:)
Kupi si 101-eko, pa ti je ne bo nihče ukradel.
Kupim takoj. Imaš kakšno novo na zalogi? S sto konji, adaptivim tempomatom, avtomatskim menjalnikom, klimo in podobnim?
Butli brezkontaktni ključ in udobje ampak si ga zavijte v alu folijo da nebo dosegljiv ....
Če bi prebral še članek, ne le naslova, bi videl, DA RAVNO TO PREDLAGAJO kot najenostavnejšo in najcenejšo zaščito.
za razne kie in podobne šrote od avtov je alu folija čist kul ;)
Fantje, upam, da se zezate... res se ne vidim v realnem svetu, da bi vozil s seboj rolo alu folije, parkiral, odtrgal kos folije, izstopil iz avta, zaklenil, zavil ključ v folijo, ga vtaknil v žep in odmaširal... ter gledal,… ...prikaži več kako se mi še krave smejijo... Na ebaju pa RF protector žepek stane 1-2 evra...
Napačno si razumel hotel sem povedat brezveze da imam takšen avto in takšen ključ ...če bi si ga naj po njihovem zavijal v alu folijo