Srbija, statistika za leto 2016: 348 umrlih otrok v starosti do 1 leta, 472 umrlih otrok v starosti do 14 let, 397 otrok rojeno mrtvih, 22.004 umrlih za rakom, 194.997 hospitaliziranih zaradi tumorjev. Število člankov v medijih 0! (karikirano) Ni… ...prikaži več
Ni vakcine, NI panike!
Cepljenje vedno prenese možnost okužbe v dobo odraslosti. Namesto da bi pustli, da se preboli, ko si mlajši, se prenaša bolezen za kasneje. Sicer pa cepljeni itak prenašajo viruse še 1 mesec naokrog, sem ravno danes ponovno brala OMR navodila… ...prikaži več priložena k cepivu. Dogaja se točno to, kar je imunologinja napovedala - hujši cepilni virusi okužijo starejše in dojenčke, namesto tistih, ki enostavno prebolijo bolezen.Me pa zanima, kdaj bodo pogruntali cepivo proti orožju, nasilju, samomorom, lakoti...
Imamo cel kup primerov, kjer so enostavno preboleli bolezen in potem so lahko 10 ali več let vegetirali ali pa so jih enostavno dali počivati 2 metra pod zemljo. Lahko se je norca z belim kruhom deleti.
kolibri - 1. tole, kar je zdejle v Srbiji, sta bila 2 ničelna pacienta. Oba cepljena, po enem tednu dveh sta zbolela za ošpicami. Srbija ima 97% precepljenost. Potemtakem onadva sploh ne bi smela sprožit epidemije. 2. ne jst, ne… ...prikaži več ti, ne 80% populacije ni imunih na ošpice. Cepivo / titri so že zdavnaj izzveneli.
3. ošpice so smrtne, ko se na silo zbija vročino ali ko se skače naokrog po ambulantah namesto leži v postelji.
Koliko jih je v tem casu umrlo zaradi gripe? In mraza?
Tole bil naši talentiranci rešili mimogrede z lipovim čajem in polaganjem rok
Srbija, statistika za leto 2016: 348 umrlih otrok v starosti do 1 leta, 472 umrlih otrok v starosti do 14 let, 397 otrok rojeno mrtvih, 22.004 umrlih za rakom, 194.997 hospitaliziranih zaradi tumorjev. Število člankov v medijih 0! (karikirano) Ni… ...prikaži več Ni vakcine, NI panike!
Cepljenje vedno prenese možnost okužbe v dobo odraslosti. Namesto da bi pustli, da se preboli, ko si mlajši, se prenaša bolezen za kasneje. Sicer pa cepljeni itak prenašajo viruse še 1 mesec naokrog, sem ravno danes ponovno brala OMR navodila… ...prikaži več priložena k cepivu. Dogaja se točno to, kar je imunologinja napovedala - hujši cepilni virusi okužijo starejše in dojenčke, namesto tistih, ki enostavno prebolijo bolezen.Me pa zanima, kdaj bodo pogruntali cepivo proti orožju, nasilju, samomorom, lakoti...
Imamo cel kup primerov, kjer so enostavno preboleli bolezen in potem so lahko 10 ali več let vegetirali ali pa so jih enostavno dali počivati 2 metra pod zemljo. Lahko se je norca z belim kruhom deleti.
kolibri - 1. tole, kar je zdejle v Srbiji, sta bila 2 ničelna pacienta. Oba cepljena, po enem tednu dveh sta zbolela za ošpicami. Srbija ima 97% precepljenost. Potemtakem onadva sploh ne bi smela sprožit epidemije. 2. ne jst, ne… ...prikaži več ti, ne 80% populacije ni imunih na ošpice. Cepivo / titri so že zdavnaj izzveneli. 3. ošpice so smrtne, ko se na silo zbija vročino ali ko se skače naokrog po ambulantah namesto leži v postelji.