ne razumem imajo sezname potnikov letala, sezname potnikov prevoznika Nomago, ampak oni sprašujejo kdo je bil vse v stiku z njim. Vse bi morali dobiti z enim, dvem, tremi klici, kliki. A smo res tako bebava država in zdravniki in ostali
jaz sem bil ravno danes na ambulanti, pa še nisem videl takih vesolcev v skafandrih, ukvarjali smo se z mojim problemom, nihče me ni spraševal po sicer zdravju, oz. me niso testirali, nikogar nisem videl z maskam, razen zunaj ZD,… ...prikaži več sicer pa ... nobene panike
Ma boli me ku**c.Jaz sem si danes nabavil neostika,pijače in čikov za dva meseca,tako da itak ne grem ven.Z zdravjem nimam težav,tako da osebne zdravnice verjetno sploh ne bi prepoznal,če bi jo srečal na cesti... . Skratka,"baci brigu na veselje".Evo,… ...prikaži več
praufo en dober komad, HALI GALI HALID - Hajde,da se drogiramo.
Človek dobi občutek, da novinarji komaj čakate na nove primere, da imate o čem pisati.
ja, sej s tem futrajo folk, bašejo in delajo paniko in to je namen, posledice pa gospodaska škoda, elita , ki je to skuhala se nam pa sladko smeje
ne razumem imajo sezname potnikov letala, sezname potnikov prevoznika Nomago, ampak oni sprašujejo kdo je bil vse v stiku z njim. Vse bi morali dobiti z enim, dvem, tremi klici, kliki. A smo res tako bebava država in zdravniki in ostali
Ne spremljam ves čas. Od kdaj je v tej zgodbi Nomago?
Pardon zajebal goopti je pravilno
jaz sem bil ravno danes na ambulanti, pa še nisem videl takih vesolcev v skafandrih, ukvarjali smo se z mojim problemom, nihče me ni spraševal po sicer zdravju, oz. me niso testirali, nikogar nisem videl z maskam, razen zunaj ZD,… ...prikaži več sicer pa ... nobene panike
Ma boli me ku**c.Jaz sem si danes nabavil neostika,pijače in čikov za dva meseca,tako da itak ne grem ven.Z zdravjem nimam težav,tako da osebne zdravnice verjetno sploh ne bi prepoznal,če bi jo srečal na cesti... . Skratka,"baci brigu na veselje".Evo,… ...prikaži več praufo en dober komad, HALI GALI HALID - Hajde,da se drogiramo.
nisem jest za drogo pa tud notr bit, to ni zame sprejemljivo, jest grem več še v dežju ... ne morš bit notr cel dan, to je za crknit
Ma ja,jaz se hecam.To je normalno,čim več ven in čim več aktivnosti.
Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com