Ne razumem. Zakaj ne bežijo v Pakistan, pa Iran, pa v Indijo koromandijo, kjer se cedi baje med in mleko. Zakaj ravno k meni, pa še to sami dedi. Res čudno.
Vprasaj team RED, zakaj smo tako priljubljeni. Fafajonka je ze zelo zaskrbljena za njihovo zdravje in ze pripravlja GPS navodila do prvih lukenj na meji!!!
Naj zaprejo meje, 'begunce' naj pošljejo domov, begunce iz soseščine (posebej Kurde) pa naj zavarujejo, dokler nevarnost traja . Migranti pa naj bodo obravnavani v skladu z zakonodajo, veljavno za VSE državljane. Torej, vstopa se na mejnih prehodih z ustreznimi… ...prikaži veči papirji. Ostalo se sankcionira.
Šami ima tule zagotovo že vse papirje.....da bo poleg kvalitetnega striženja v organizaciji države državljanom na voljo tudi odlično zasebno britje.
OK. Denar za begunsko taborišče jim pa vseeno diši! Če že sprejmejo pogoje, naj bodo tiho!
Ne razumem. Zakaj ne bežijo v Pakistan, pa Iran, pa v Indijo koromandijo, kjer se cedi baje med in mleko. Zakaj ravno k meni, pa še to sami dedi. Res čudno.
Vprasaj team RED, zakaj smo tako priljubljeni. Fafajonka je ze zelo zaskrbljena za njihovo zdravje in ze pripravlja GPS navodila do prvih lukenj na meji!!!
Naj zaprejo meje, 'begunce' naj pošljejo domov, begunce iz soseščine (posebej Kurde) pa naj zavarujejo, dokler nevarnost traja . Migranti pa naj bodo obravnavani v skladu z zakonodajo, veljavno za VSE državljane. Torej, vstopa se na mejnih prehodih z ustreznimi… ...prikaži veči papirji. Ostalo se sankcionira. Šami ima tule zagotovo že vse papirje.....da bo poleg kvalitetnega striženja v organizaciji države državljanom na voljo tudi odlično zasebno britje.
Sami je odgovoren samo za Murgle!
Lahko vam dostavimo nekaj covida, mi ga imamo na zalogo za naslednjih pet let ! Ti kar poklici Tonija, bo zrihtal !