Če bi doma kuhala joto, restan krompir ter pekla krvavice, hranila prasce v štali in drgnila tla, bi verjetno bilo manj komentarjev, kajne? Čisto nič ni narobe, če se ne pusti ukalupiti v klasično podobo balkanske ženske, privezane v kuhinjo… ...prikaži več in posteljo, vsako drugo leto pa sme še na izstrelitev v porodnišnico, da bo Momćilo ali Hakim srečen, da ima 10 frocev. Meni je čisto simpatična.
No, če samo pomislim na to kako bi izpadle "erotične" fotografije frontmenke poslanske skupine SDS si lahko le oddahnem, da hvala bogu ne bomo deležni še tega...
Hehe herkulus,a te boli,da je ženska na višjem položaju kot ti.?In to celo takšna,kakor jo opisuješ?Kako ničvreden moraš biti,da je ona boljša od tebe?
hahahaha, kakšen beden komentar... na 100 km se vidi tvoj namen zaničevati, diskreditirati, omalovaževati. romana pa nisi videla niti od daleč, kaj šele da bi ga prebrala. sđs manire...
Kreten je že tisti, ki vstopi v domačo politiko !!..Izbani so s pomočjo političnega marketinga in nihče jih ne v izbira na osnovi izobrazbe, izkušenj, po moralno etičnih standardih ipd. SDS celo voli na osnovi hujškaštva, manipulacij, sodnih in ne/moralnih… ...prikaži več standardih.Bolj, ko obvladaš retoriko bolj si lahko toksičen do nasprotnikov.
njeno privatno zivljenje je povsem njena stvar prav tako njene knjige kogar zanima bo bral kogar ne pac ne bo povsem drugo je pa njeno politicno nastopanje in tam bi ji dal nezadostno oceno.
kapibara1, prešeren nam je dal lekcijo, le čevlje sodi naj kopitar. torej, al bodi tiho, al pa nas lepo razsvetli kako je bilo ko si ti bila prvič v kurbenhausu, da tolk o tem veš.
Ah, Urška pa tvoja izjava. "za svoje telo je treba skrbeti in mu dati, kar potrebuje, saj je to edino, s čimer nas pokopljejo." .
Ljudje si človeka zapomnijo po njegovih delih, dejanjih, ne pa po telesu.
Ne bo držalo, jaz si bom svojih nekaj sex partneric iz predvsem študentskih let zapomnil predvsem po tem, ali so izgledale packe v samostoječih nogavicah, kako so se obnesle spodaj in pa v doggyju ter misijonarcu in pa kakšne zvoke… ...prikaži več so medtem generirale, ko so tuhtale, če slučajno zvečer niso pozabile vzet tabletke. Res pa je, da se nismo kaj veliko pogovarjali o Shakespearu. Sicer se pa tudi nismo družili s tem namenom, ampak ker smo radi kaj spili in smo se vsake toliko pač morali dati dol.
Če bi doma kuhala joto, restan krompir ter pekla krvavice, hranila prasce v štali in drgnila tla, bi verjetno bilo manj komentarjev, kajne? Čisto nič ni narobe, če se ne pusti ukalupiti v klasično podobo balkanske ženske, privezane v kuhinjo… ...prikaži več in posteljo, vsako drugo leto pa sme še na izstrelitev v porodnišnico, da bo Momćilo ali Hakim srečen, da ima 10 frocev. Meni je čisto simpatična.
👍👏👏✍ meni je kuul. Ima vse, kar rabi ženska v trenutni družbi..Za razliko od strankarskih kopriv, ki se pasejo v DZ.
katolibani se ob takih počutijo ogrožene... njihova "moškost" ne pride več do izraza :)))
Lepa, simpatična, inteligentna ... in zato so ji SDS-ovci fauš tako, da bi si pogrizli komolce od zavisti.
Kaj ji ni mož pobegnil?
ata-na-mami, koliko bab je pa ivanu ušlo? in gog ve s čim drži urskico v sahu?
Vabljeni na perutnicke v solkan
Ender svojo mavricnno gej izkaznico prnes, ce ne naus dobu perutnick
...a lepše od Urške bilo ni nobene ! Prav to je kamen spotike sociopatov in narcisov .
No, če samo pomislim na to kako bi izpadle "erotične" fotografije frontmenke poslanske skupine SDS si lahko le oddahnem, da hvala bogu ne bomo deležni še tega...
Babnica je kar za ponucat. Če v knjigah opisuje svoje neizživete erotične sanje, ji lahko pomagam.
kukibinina usoda
Pač piše iz lastnih izkušenj!
Hehe herkulus,a te boli,da je ženska na višjem položaju kot ti.?In to celo takšna,kakor jo opisuješ?Kako ničvreden moraš biti,da je ona boljša od tebe?
Menda o kurbah znajo pisati največje kurbe?!? Moj zapis je *posvečen* eni od tukajšnjih komentatork.
veliko večjega zaničevanja in odvratnosti so vredni tisti, ki h kurbam hodijo in jih izkoriščajo. tako da, bumbar, vse kar pišeš, velja zate.
Profesionalni pisatelji tako obsežen roman pišejo 2 do 3 leta ! Ali je to počela med deovnim časom ??
hahahaha, kakšen beden komentar... na 100 km se vidi tvoj namen zaničevati, diskreditirati, omalovaževati. romana pa nisi videla niti od daleč, kaj šele da bi ga prebrala. sđs manire...
a zdej nam bo sđs vsiljeval še svojo katolibansko predstavo o seksu???
Punca po moje ni ravno med najbolj brihtnimi, vendar še vedno visoko nad SDSsovsko sodrgo..
Zakaj le dvomiš o njeni brihtnosti ?. Ustvarila je zavidljivo kariero in sama ni kriva, da je blond..
Mnogi kreteni so naredili zavidljivo kariero..Poglej si prejšnji ministrski zbor...
Kreten je že tisti, ki vstopi v domačo politiko !!..Izbani so s pomočjo političnega marketinga in nihče jih ne v izbira na osnovi izobrazbe, izkušenj, po moralno etičnih standardih ipd. SDS celo voli na osnovi hujškaštva, manipulacij, sodnih in ne/moralnih… ...prikaži več standardih.Bolj, ko obvladaš retoriko bolj si lahko toksičen do nasprotnikov.
Da napiše roman ima iq 140 plus !
Ženska je zaradi uspešnosti opravljala en letnik srednje šole v ZDA. Ti kar dvomi o brihtnosti, tele nesposobno.
Za vas zarukance je vsaka ki naredi višjo frizersko, brihtna...
njeno privatno zivljenje je povsem njena stvar prav tako njene knjige kogar zanima bo bral kogar ne pac ne bo povsem drugo je pa njeno politicno nastopanje in tam bi ji dal nezadostno oceno.
Imaš pa selektivne standarde in normative..Če stojiš nasproti opoziciji si po defoltu nezadosten..
Ender3 ti si res bolan kdo se je smesil po svetu in na proslavi ....ma tebi je tesko karkoli dopovedati lp
Meni je vse povedala s tistim nastopaškim oholim poplesavanje po rdeči preprogi.. Meni osebno: kot kurba ki gre prvič v kurben haus..
kapibara1, prešeren nam je dal lekcijo, le čevlje sodi naj kopitar. torej, al bodi tiho, al pa nas lepo razsvetli kako je bilo ko si ti bila prvič v kurbenhausu, da tolk o tem veš.
Ah, Urška pa tvoja izjava. "za svoje telo je treba skrbeti in mu dati, kar potrebuje, saj je to edino, s čimer nas pokopljejo." . Ljudje si človeka zapomnijo po njegovih delih, dejanjih, ne pa po telesu.
eh, no. po kakšnih delih si bomo zapomnili pamelo anderson??
Ne bo držalo, jaz si bom svojih nekaj sex partneric iz predvsem študentskih let zapomnil predvsem po tem, ali so izgledale packe v samostoječih nogavicah, kako so se obnesle spodaj in pa v doggyju ter misijonarcu in pa kakšne zvoke… ...prikaži več so medtem generirale, ko so tuhtale, če slučajno zvečer niso pozabile vzet tabletke. Res pa je, da se nismo kaj veliko pogovarjali o Shakespearu. Sicer se pa tudi nismo družili s tem namenom, ampak ker smo radi kaj spili in smo se vsake toliko pač morali dati dol.
edv👎 saj ne rabimo nov log.profil. Takoj vemo od kod in kje izhaja. Naivno in maloumno početje dečko..
Kadarkoli vidim tole Urško, se mi utrne neka asociacija z domačo pernato živaljo !
mi te ne rabimo videt, da bi sam utrnila asociacija o tebi. Star vol brez jajc, ki mu preostane le še godrnjanje o drugih.
Saj pravim. Če Merlinka ne bi imela nekaj zelo motečih muh, bi lahko bila tudi v politiki evropska faca, tako pa je kar pač je.
Obvezna penetracija!
Z otroškim in mehkim ti tega ne bo uspelo. Lahko pa onaniraš s komentarji..