in koliko požirčkov je zgrgrala, preden si je nos obrisla s paloma robčki...nato je šla na wc in zamenjala vložek ter umila roke s tekočim milom, pod pipo
Pozdravljeni, ponudba posojila med resnimi in poštenimi posamezniki v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 8.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
A da sem jaz šel v Portorož pa ne Pišete.OMG rešena Slovenija Irglova v Ferrari pojedla sladoled.
Niso napisali, kakšne barve je bil in okusa pa če je imel žličko zraven ...
in koliko požirčkov je zgrgrala, preden si je nos obrisla s paloma robčki...nato je šla na wc in zamenjala vložek ter umila roke s tekočim milom, pod pipo
Končno, bilo je že mučno jo gledati, kako se v državnem zboru obupno trudi izpasti lepa..
Dobro se živi z gimnazijsko maturo..
Ender, ne le z maturo, "Eva je še dodala, da stvari več ne jemlje tako resno in ne razmišlja le z glavo"
Bruh.
Uf zdej si jo bo pa 10 tednov drsala....mi bi to gledali!
Irglova kot prava goreca zagovornica JJ velikega…je sigurno sla na sljadoled h siptarju 🤣🤣
Ni potrebe, da se počuti osamljeno, lahko me pokliče in ji dam lučko lizati.
Nic nedamo lizat!! Je polna salmonele od JJ starih jajc!!
Pozdravljeni, ponudba posojila med resnimi in poštenimi posamezniki v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 8.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Kako naj kontaktiran Suzano ko pa je upisan Marijin mail????
Inovativno varčevanje z energijo. Prihranek energije zaradi lastno proizvedenega toka!--- https://e.vg/enero
se govori da je urška zabuhla posvojila palmo z opico, Tako se govori
Mouč cigo bebavi..