Vsak euro pizdun vtika kurac v sesalec, pa kaj jih Malta briga, Malta je samostojna država in se najde tip ala Fajonkenfuk, ki nima 3g mivke v glavi, jebi se, pa taka Evropa
V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR.
......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
79% jih je cepljenih in še vedno zapirajo...idiotizem brez primere oz. dokaz da noben test oz. cepivo ne pomaga...ko te doleti te doleti...tako ali drugače!
fajonček je tvoja mami, ki je obremenjena s politiko tako kot ti...enim dol visi za leve desne zelene rumene, ampak sprane glave vidite vse samo politično...odrast pa začni s svojo glavo razmišljat...retard..
Vsak euro pizdun vtika kurac v sesalec, pa kaj jih Malta briga, Malta je samostojna država in se najde tip ala Fajonkenfuk, ki nima 3g mivke v glavi, jebi se, pa taka Evropa
V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
EU je talec neoliberalne mafije in kaže zadnje izdihljaje . Juncker je bil grobar vsega .
79% jih je cepljenih in še vedno zapirajo...idiotizem brez primere oz. dokaz da noben test oz. cepivo ne pomaga...ko te doleti te doleti...tako ali drugače!
Preberi članek, fajonek!
fajonček je tvoja mami, ki je obremenjena s politiko tako kot ti...enim dol visi za leve desne zelene rumene, ampak sprane glave vidite vse samo politično...odrast pa začni s svojo glavo razmišljat...retard..