Preroške besede Krambergerja: "Ljubi moji Slovenci! Hudi časi vas čakajo. Službe boste izgubili, nič ne boste imeli, vse vam bodo pokradli. Ogromno tovarn bo propadlo, veliko jih bo brez kruha, zapomnite si, kaj sem vam rekel. Komunisti bodo storili vse,… ...prikaži več da se zadržijo na oblasti. Bojte se jih! Pa ne tistih komunistov, ki bodo ostali to, kar so, ampak tistih, ki se bodo spreobrnili in postali strašni antikomunisti, pa v cerkve bodo leteli in se delali vernike. Vse vam bodo pobrali."
Spet medijska manipulacija žurnala. Ne zavajajte! Ni cel evropski parlament ampak samo levi del. Pa še od tega levega dela je bila skoraj polovica proti resoluciji.
phahaha,a res a globoko so zaskrbljeni??..a da je pa vrhovni sodnik in bivši predsednik vrhovnega sodišča Masleša brez ustrezne izobrazbe jih pa ne skrbi?
Bljitva ne rabi misliti - on vse ve, saj zvesto sledi liku in delu velikega vodje.
Razmišljanje niti ni zaželeno, saj se lahko zgodi, da kdo kaj dojame, kar pa je treba preprečiti...
Kdaj bodo slovenski vojni zločinci pozvani v Haag ?
pojdi v cerkev in moli.
Levon ti kolaborant južnjaški boš šel.
no,potolažite evropski parlament,da bo aprila vse drugače.
sanja svinja kokuruz...
mister JJ še 2 mandata fix
Prodam poceni koruzo za svinje .Kličite samo resne svinje !
Zato je treba na volitve in volite karkoli le SDS ne.
Idi konju pa voli reveža Goloba. Naj ti pobere kar še imaš.
Srčno upam, da imaš prav jate!
Jate👍ima vedno prav, kar govori !
zato pa res treba it na volitve in volit bilo koga samo hitlerja ne
Če bi v Sloveniji delovala vladavina prava, bi Janša že zdavnaj visel na prvem kandelabru!
pojdi v cerkev in moli
In koliko časa misliš, da boš še teptal Slovenijo??
Zaboli me za EU parlament ce nas hvali ali pljuva!
Če EU parlament izraža skrbi, naj si zamislijo kako se počutimo šele prebivalci.
Jaz se počutim čisto dobro, ker sem pri koritu. Levičarji pa se počutijo slabo, ker niso pri koritu. Samo zato se gre.
Mehičanka, če v Sloveniji tako neizmerno trpiš, ti svetujem da se odseliš v Mehiko.
Preroške besede Krambergerja: "Ljubi moji Slovenci! Hudi časi vas čakajo. Službe boste izgubili, nič ne boste imeli, vse vam bodo pokradli. Ogromno tovarn bo propadlo, veliko jih bo brez kruha, zapomnite si, kaj sem vam rekel. Komunisti bodo storili vse,… ...prikaži več da se zadržijo na oblasti. Bojte se jih! Pa ne tistih komunistov, ki bodo ostali to, kar so, ampak tistih, ki se bodo spreobrnili in postali strašni antikomunisti, pa v cerkve bodo leteli in se delali vernike. Vse vam bodo pobrali."
Seveda jih skrbi, NATANKO TAKO KOT FAJONKO. SAJ JE ZADEVO SPISAL NJEN POSTREŠČEK!!!! KI NI IMEL NOBENE PRAVICE SODELOVATI!!!!
Malo dodatne izobrazbe ne bi škodilo, čeprav dvomim, da bi kaj koristilo ...
Aja, višje, lopovske matematike.
Ne, nisem mislil te vaše SDS-ovske - imamo tudi druge, bolj poštene, šole...
Kolk "kopriv" se kar naenkrat pojav kle gor, ko se kaj "dobrga" napiše o twitopizdeku??
ZLOBA
Je to tvoje pravo ime mina6?
Spet medijska manipulacija žurnala. Ne zavajajte! Ni cel evropski parlament ampak samo levi del. Pa še od tega levega dela je bila skoraj polovica proti resoluciji.
To se zrcali le v tvoji glavi. !
Še 33 "njihovim" se ni zdelo vredno braniti te vlade, naši kolaboranti, pa še kar zagovarjajo velikega vodjo... 🤦
seveda jih skrbi saj sodniki brez diplom opravljajo delo vse odbe so nične blmaža titoistov.
Večjega titoista od Ivana pač ni, in ravno ti, njegov zvesti sledilec, trobiš o titoistih - neprecenljivo! 😂
phahaha,a res a globoko so zaskrbljeni??..a da je pa vrhovni sodnik in bivši predsednik vrhovnega sodišča Masleša brez ustrezne izobrazbe jih pa ne skrbi?
bljitva, te frostracije ne sodijo v kontekst prispevka. Malo pomisli kaj pišeš tudi glede na 👎👎odziv.
Bljitva ne rabi misliti - on vse ve, saj zvesto sledi liku in delu velikega vodje. Razmišljanje niti ni zaželeno, saj se lahko zgodi, da kdo kaj dojame, kar pa je treba preprečiti...
Janša lahko cel evropski parlament nabije na kurac pa še okol vrti.
Kaj ti je to mama rekla ?
Mama ga je tako vzgajala, Ivek pa plačuje, da tako govori. Smrkavc !
To je lep prikaz intelektualnega dometa tipičnega Janšista - blagor jim, ubogim, brez uma...