Odvisno od tega kje si. Na območjih z mehkejšo podlago (peski, prodi), kot je Ljubljanska kotlina, Celjska kotlina, ipd. se valovi čutijo močneje kot na trdnih podlagah. Ob ITA meji je povsod trda podlaga iz apnenca/fliša in se je čutilo manj.
A kdo ve kaj več, kaj se dogaja? A je prišlo kje do kakšnih občutnejših premikov ozemlja (se je dvignila kakšna gora/hrib, kje prišlo do konkretnih razpok v tleh)? Glede na jakost oz razsežnost bi pričakoval takšen rezultat, saj je… ...prikaži več potrebna ogromna energija.
Čeprav gre za tragedijo, v oči zbode naslov, ob katerem se sprašujem, koliko razredov osnovne šole so novinarji Žurnala končali. Čez okno ali skozi okno, to je sedaj vprašanje.Sporočilo administratorju: kar briši. S tem ne boš pridobil višje izobrazbe.
Ma kakšen potres,tole je enako,kot,da si mal prbit in se ti maje pod nogami.Pravi potres so mel Japončki lansko leto u Fukushimi,ne pa tole zibanje dojenčkov.
stela...tej pajaci, ne vedo kaj je nočna, samo lajajo, lajajo...
...o ja, treslo in to kar fajn!!
Ljubljana, 7. nadstropje...cutila, 2x, 3x zaporedoma streslo...
Na celjskem sem ga na 3 nadstropju začutil kar precej..
ja moji doma ga niso čutil ... jaz sem ga pa .. jst temu pravim skurjeni senzorji.
Odvisno od tega kje si. Na območjih z mehkejšo podlago (peski, prodi), kot je Ljubljanska kotlina, Celjska kotlina, ipd. se valovi čutijo močneje kot na trdnih podlagah. Ob ITA meji je povsod trda podlaga iz apnenca/fliša in se je čutilo manj.
nimamo balonov, ampak tukaj ob italijanski meji se je fejst treslo, čudno da nisi nič čutila.
jaz bi pa rad čestital gospe, ki je ob 9.00 še spala. Postala je moj heroj dneva.
Ej, isto sem razmišljal!Čeprav jih veliko spi ali dremlje tudi v službi ... :-)
A kdo ve kaj več, kaj se dogaja? A je prišlo kje do kakšnih občutnejših premikov ozemlja (se je dvignila kakšna gora/hrib, kje prišlo do konkretnih razpok v tleh)? Glede na jakost oz razsežnost bi pričakoval takšen rezultat, saj je… ...prikaži več potrebna ogromna energija.
Čeprav gre za tragedijo, v oči zbode naslov, ob katerem se sprašujem, koliko razredov osnovne šole so novinarji Žurnala končali. Čez okno ali skozi okno, to je sedaj vprašanje.Sporočilo administratorju: kar briši. S tem ne boš pridobil višje izobrazbe.
http://www.youtube.com/watch?v=Bas7G5dJAAw
...maš prau...sej ni važno, al smo v dreku al na dreku...
jaooo spet cela slovenija čutla potres...razen mene, ki sem tik ob italijanski meji...pa kaj imate balone obešene da vidite kdaj se cingajo?
pa še to...ko odpreš zgoraj omenjen naslov, pa zapišete: Fajn se je streslo. Katastrofa. In v Sloveniji smo, na žalost, prepolni "fajn cajtngou".
LJ, 1. nadstropje ... se je kar fino zazibalo, sicer pa spet Italija ... http://www.rainews24.rai.it/it/news.php?newsid=165700
Ma kakšen potres,tole je enako,kot,da si mal prbit in se ti maje pod nogami.Pravi potres so mel Japončki lansko leto u Fukushimi,ne pa tole zibanje dojenčkov.
Ja pa kaj se - jst spim vcasih do poldneva - so what! Ne delamo vsi v proizvodnji kjer bi mogl prit na siht ob 6h zjutri pa delal samo do 15h
Kaj pa če je z nočne prišla....npr. medicinska sestra?
Ti že veš.....