Zdravje /zdravje/aktualno
926 ogledov

Fides: Pogajanja le pesek v oči. Kako naprej?

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Anion6anion 13:11 16.januar 2024.

Fides , zapomnite se nekaj. Zdravnik , brez skrbnega osebja zraven, sestre, bolničarji, laboranti , snažilke..., ste nič. Skrbite pa le za svoje riti.

• Ender3 17:08 16.januar 2024.

Anion 👍👏👏✍ smešijo se kao, da se borijo za vse delavce v zdravstvo izpostavljajo pa zgolj svoje interese in zahteve. Pri svojem delu so popolnoma soodvisni od svojih sodelavcev, a jih njihov položaj popolnoma nič ne zanima. Oni se gradijo ...prikaži več sebi lastno kariero in status vse pa na plečih bolnikov, ki so prava žrtev njihovega izsiljevanja in pohlepa

• munja 16:15 16.januar 2024.

Da vas ni sram, čakalne vrste vedno daljše, vi se pa grebete za višje plače, res ste golazen od golazni. Ali sploh veste, kdo mora garat za vaše plače??

• alojz73 14:53 16.januar 2024.

Za toliko kolikor se bojo zmanjšale čakalne vrste za toliko naj bo dvig plač,do zakonitega cenzusa.

• Ender3 18:08 16.januar 2024.

https://siol.net/novice/slovenija/med-petdeseterico-najbolje-placanih-skoraj-sami-zdravniki-624504

• atamama 17:13 16.januar 2024.

Da sem zdrav je super zato me vsaj danes stavka ne zadeva. Testiral sem telefonske linije do ZZZS, naključno Brežice-KK. Javil se je ženski glas, na vprašanja dobil odgovore. Zadovoljen, posebno v delu, ki se je nanašal na obisk zdravnika ...prikaži več v tujini. Predlagam, da tako naprej. Pokličeš ambulanto, če ni nič, kličeš ZZZS in vnaprej najaviš obisk dr-ja v Celovcu (prek Ljubelja da ne čakaš). Vzameš račun, dobiš povrnjeno. Edino potni stroški. Kaj ne bi to krili od plač štajkajočih?

• rd2dmk2 17:29 16.januar 2024.

jest predlagam nekaj. dajmo dohtarjem te povišice. ampak potem jim vzemimo vse sestre, vse hišnike, vse strežnice vse čistilke in jih pošljimo na zaslužen dopust na .. zarad mene na afroditin otrok. naj se tam spočijejo. dohtarji naj pa med ...prikaži več tem štejejo povišice in nosijo polne kahle stran. sestre dobijo nazaj, ko ...... dajo odpoved in se prijavijo na novo . z 90 % nižjo plačo.pa da vidimo kdo bo odnehal.

• Kmodri_ 21:09 16.januar 2024.

Res je, a pesek v oči pacientov!

• bobubob 11:09 23.januar 2024.

Medtem, ko čakate da bo pomrlo še več s 'cepivom' zastrupljenih državljano, bi lahko ovadili vsaj nekaj zločincev med vami, ki še vedno brezsramno pljuvajo po vaši stroki in ostanku ugleda ! Ne? No, potem pa ne jamrajte, da nimate ...prikaži veče ugleda, še manj ga bo. Če ne bo denarja od vlade, boste pač kasirali še od Seagena..https://www.propublica.org/article/we-found-over-700-doctors-who-were-paid-more-than-a-million-dollars-by-drug-and-medical-device-companies

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.