Naj si raje pogledajo,po koliko jih prodajajo 1.lastniki,"kot nov,uporabljan kot rezervni Tel.".
Potem naj imajo v vidu,da so njihovi lahko šli
čez več rok,potem je vprašanje ohranjenosti.
Keri ocenjevalci.Če dobijo 60 EUR po kosu,bo
kar v redu,pa še količino imajo.
Micro hi fi ONKYO CS-265dab+ v Harvey Norman in Big Bang je blizu 300Eur,dobiš 5% popusta če je razstavni eksponat zadnji kos.Amazon.de v akciji 130Eur+13,90pošta. Mami sem kupil marelo Knirps,iz 50 na 18,99+6,07pošta.V Sloveniji je ne boš dobil pod 55Eur,niti… ...prikaži več nikoli ni v akciji.Slušalke Sennheiser HD 599,v Big Bang 249Eur,
Mimovrste zdaj v akciji 139Eur.Sennheiser outlet av.de 69Eur,mislim da samo 2x.Tako da ne palamudi.
to zato, da ga bodo lahko brezplačno odpisali oz. 1eur čez kakšno leto in jih dobili brezplačno v uporabo.
vzamem zastojn in vržem v smeti
Mogoče je bila ocena približno prava, ko so jih zasegli. Ampak v e svetu se stvari malo hitreje vrtijo kot v naši javni upravi.
Naj si raje pogledajo,po koliko jih prodajajo 1.lastniki,"kot nov,uporabljan kot rezervni Tel.". Potem naj imajo v vidu,da so njihovi lahko šli čez več rok,potem je vprašanje ohranjenosti. Keri ocenjevalci.Če dobijo 60 EUR po kosu,bo kar v redu,pa še količino imajo.
Na amazonu dobiš novega iz Avstrije ali Nemčije že za 190 EUR s poštnino.
Ericsona peglo dobiš za ta denar !
Micro hi fi ONKYO CS-265dab+ v Harvey Norman in Big Bang je blizu 300Eur,dobiš 5% popusta če je razstavni eksponat zadnji kos.Amazon.de v akciji 130Eur+13,90pošta. Mami sem kupil marelo Knirps,iz 50 na 18,99+6,07pošta.V Sloveniji je ne boš dobil pod 55Eur,niti… ...prikaži več nikoli ni v akciji.Slušalke Sennheiser HD 599,v Big Bang 249Eur, Mimovrste zdaj v akciji 139Eur.Sennheiser outlet av.de 69Eur,mislim da samo 2x.Tako da ne palamudi.
Pikipoki...kakšno marelo omenjaš? Nisi poznal Ericsona peglo ? To so bili prvi Ericsoni !.
Jaz nisem imel GSM do 2013.Pa še vmes do pred kratkim sem bil brez.Tista jajca se pa spomnim, z meksiko modro tipkovnico.
Točno ! Imam še nekaj drugih model
Tisto je drugače reglja
Točno reglja so jo imenovali ! Lp.