Joj kako ste plehki.Vse obrnete na politiko.
...saj drugega tudi ne znajo, pamet je pri nekaterih komentatorjih že zdavnaj odšla ali je pa naredila velik krog, ko jih je zagledala.
Ampak levičarji so res butasti milo rečeno.
To bi Janez Janša naredil morda celo bolje
Ob vrtenju bi sigurno komu od prisotnih spizdu prüftošl!!
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 11.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Janša bi nagnal slugo Logarja, da dela salte!
Ko že govorite o Januzlju, on bi pristal na glavi v bazenu (praznem) . Edina reakcija bi bila, da bi se odpravil spet peš v Titove Jajce..
Lahko bi JJ poskusil salto nazaj, če upa na betonu....
plešasti pukelj bi se zvijal kot glista, tako je prišel do varskega mesta in oblekel nov neviden gvant
Butl si in butl boš ostal. Članek je o športnikih, aja ne znaš brat!!!!!!!!!!!
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Joj kako ste plehki.Vse obrnete na politiko.
...saj drugega tudi ne znajo, pamet je pri nekaterih komentatorjih že zdavnaj odšla ali je pa naredila velik krog, ko jih je zagledala.
Ampak levičarji so res butasti milo rečeno.
To bi Janez Janša naredil morda celo bolje
Ob vrtenju bi sigurno komu od prisotnih spizdu prüftošl!!
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 11.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Janša bi nagnal slugo Logarja, da dela salte!
Ko že govorite o Januzlju, on bi pristal na glavi v bazenu (praznem) . Edina reakcija bi bila, da bi se odpravil spet peš v Titove Jajce..
Lahko bi JJ poskusil salto nazaj, če upa na betonu....
plešasti pukelj bi se zvijal kot glista, tako je prišel do varskega mesta in oblekel nov neviden gvant
Butl si in butl boš ostal. Članek je o športnikih, aja ne znaš brat!!!!!!!!!!!