Magazin /magazin/vip
70717 ogledov

Fotke, ki obračajo želodec: V takih zanikrnih razmerah živi straža kralja Karla

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    skeptik 09:07 05.april 2023.

Ana H.F. Si prebrala tudi komentarje pod originalno objavo? Za to, da vojaki ne pospravljajo za sabo, ne odnašajo smeti res ni kriva kraljeva družina. Sami so ustvarili ta svinjak. Za sanitarije tudi obstajajo enostavne rešitve.

NX11 20:54 05.april 2023.

Acti si bil v vojski, da take pišeš?

skeptik 07:40 06.april 2023.

Dragi NX11, jaz sem še vedno v vojski. S ponosom!

• Blaster 10:38 05.april 2023.

pa kaj je tako tezko pospravit in pocistit za sabo. v takih razmerah zivijo ker so nemarnezi

• f4d96d516c2a19a64eb5bbd3583364a1023832f0 11:24 05.april 2023.

Verjetno jim niso škrati naredili takega svinjaka. V bistvu bi morali vse zmetat na cesto, ker so plac s svojo nemarnostjo povsem uničili.

• f4d96d516c2a19a64eb5bbd3583364a1023832f0 12:44 05.april 2023.

Oćitno si oni predstavljajo, da bi njihovo svinjarijo morale čistiti sobarice. V JNA smo morali 2x dnevno pucati, zjutraj še pred zajtrkom in zvečer pred spanjem, vsako nedeljo pa še generalka.

• miro8 10:22 05.april 2023.

To so eni leni prašiči, ki se jim ne ljubi pospraviti za seboj. Pri tem, da itak nič ne delajo.

lu.ckyss 10:42 05.april 2023.

Britanci so navadni primitivni prašiči...Le ropanje kolonij jim je dalo nezaslužen umeten blišč..

• satir 10:59 05.april 2023.

Popraviti vas moram: prasci ne prašiči. Prašiči so živali (fine .. njami) prasec - prasica pa je tip osebnosti

• Šustet 11:20 05.april 2023.

To sam pokaže celo ljudstvo, nemarno, zapuščeno, zamazano, uzvišeno!!!! v sobah imajo smetišče? Iz tega hladilnika nebi psa hrano, ne pa ljudi, kdo je za svinjo,? ljudje z ulice? al pa sami. Kje so podčasnici, kje??? 45 let nazaj sem ...prikaži več bil v JLA, stavbe iz časa Marije Terezije, ampak vsak, vsak dan vse se svetilo, smotre, pregledi, nikjer papirja, lista z drevesa. A ovo?????

• Mehtilda 11:23 05.april 2023.

Hm, s temi slikami pa niso obrnili kraljevo družino, ampak predvsem sami sebe. A so že kdaj slišali, da ko bivališče spuščaš, se razmere izboljšajo? Fujs, kako svinjak

• Svobodnež 13:11 05.april 2023.

Tile gospodje vojaki pa res ne vedo, kaj je vojska! A bi mogoče vsak od njih še rabil svojo čistilko? Seveda bi bilo potrebno nagnati njihove nadrejene, ki to dopuščajo!

• Pepe007 14:43 05.april 2023.

Meni te slike dokazujejo predvsem, da vojakov, ki stražijo kraljevsko družino očitno nihče ne nadzoruje. Ne vem, če ima kraljeva družina kaj besede pri tem. Rekel bi sicer da ne. Če pa ima, pa bi seveda morali vsake toliko poslati ...prikaži več enega svojega nadzornika, da med vojaki naredi red. Potem je to res tudi njihova odgovornost. Opustitev nadzora. Če ne pa odgovornost britanske vojske, da zagotavlja normalen red v vojaški službi.

• Ikoz 15:51 05.april 2023.

Samo še ščurki manjkajo

• Pierre 15:28 05.april 2023.

Nas so v JLA nagnali čistit vse živo, od sekreta dalje....

NickMason 16:39 05.april 2023.

Če ni rada in čistoče nisi niti vojak

• Skias 16:40 05.april 2023.

Naslov članka: Fotke, ki obračajo želodec: V takih zanikrnih razmerah živi straža kralja Karla. Je pa popolnoma zgrešen. če je že tak bi moral zveneti. Fotke, ki obračajo želodec: tako zelo neodgovorno se obnaša kraljeva vojska kralja Charles III! Zgleda, ...prikaži več da nihče ne nadzira kako malomarno se obnašajo vojaki, da cvilijo ven iz lastnih smeti!

Zala 18:09 05.april 2023.

Fantje očitno še nikoli niso slišli za omelo, vedro, vodo, ... počisti za seboj.

• Skias 16:36 05.april 2023.

To pa redko doživiš, da najdeš tako složne komentarje kot so tule pa čeprav imamo take ljudi, ki povzročajo take razmere tudi pri nas in potem kažejo s prstom v čem morajo biti.

• rd2dmk2 16:41 05.april 2023.

kjer se osel valja tam dlako pusti. hecno da je v komentarjih na ta članek tolikokrat omenjena JLA. ja tam se je pucalo. pa še z moje strani. 6 zjutraj trk v kopalnico do pasa gol kje na oknih ni ...prikaži več bilo šip in brez ogrevanja pa iz pip samo mrzla voda, ker je tople zmanjkal za 5000 soldatov in to pri minus sredi zime. in na straži nisem 7 dni videl vode za umivat, ker je napeljalv zmrznila. torej si predstavljajte kako smo pomili svoje menažke ko smo pojedli. polizali smo jih. še kaj ?

• rd2dmk2 16:43 05.april 2023.

2 ure straže, 4 ure priprave. ja in med pripravo si bil v .. pripravi.. ne v zaajmarjem in krtačo pa pucat podn in skret.. si pucal pušo in čizme to je blo to.

• Skias 20:49 05.april 2023.

Nisem tako star kot vidva sem pa bil v slovenski vojski in smo imeli celo 1 teden 2 uri straže 2 uri pripravljenost. Zakaj? Ker je preveč cmer vzelo raje ugovor vesti! Stražo sem sovražil saj si bil po psihično ...prikaži več totalno zmozgan. Največji štos pa je bil, da so bila skladišča, ki smo jih "varovali" prazna!

bobnar53 17:23 05.april 2023.

Prasci vojaki, ne pa razmere! Spucajo nej pa bo vse OK!

• dare326 17:18 09.april 2023.

Čeprav so izumili wc školjko na splakovanje so od vedno prašiči. Higiena jim je deveta vas, nekoč sem bil pri družini, ki je imela tako umazano banjo, da je bil črn rob naokoli. Ko je Adria še letela so pravile ...prikaži več stevke, da morajo po Angležih obvezno prezračiti avion, ker jedo krvavo meso in imajo zato specifičen vonj.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.