Polpismenim prostakom pač gre po glavi le tisto, kar sami pogrešajo. A nisi niti dveh razredov osnovne šole uspel dokončati? Ne veš, kaj so velike začetnice, vejice, pike itd. Mogoče bi bilo dobro, da nekaj časa posvetiš odpravljanju lastnih slabosti.
predpostavimo da imas svojo boljso polovico, ziher se ji sline cedijo po pravi prirodni kurcini....sam ona tebi tega ne pove od tebe pa tega ne dobi. zato pa je tu bor masina...bor aka zuljan masina. malo bor malo zuli al samo da ne boli
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta spremenili vse. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj
Stopite v stik z nami še danes prek trustwave.cyberdefense na gmailcom.
A bosta tud kej zibala?
Pajac.
A je sam prosil za to objavo,al jo je plačal
To je pa, če ostarelim pubertetnikom hormoni ponorijo. Za kozlat...
Kaj ti to nikomur ne privoščiš.???
Ender, oglej si film Življenja drugih. In potem nehaj komentirati komentarje drugih in zaživi svoje življenje
Evakant, bumbar, a ti pa torej lahko komentiraš življenja drugih??? Kaj hudiča si pa ti za nadčlovek?
a ji da bor masino usak dan v spranjo? a uporablja tudi hammer mode? jah ce treba prebijat treba nimas kaj
Polpismenim prostakom pač gre po glavi le tisto, kar sami pogrešajo. A nisi niti dveh razredov osnovne šole uspel dokončati? Ne veš, kaj so velike začetnice, vejice, pike itd. Mogoče bi bilo dobro, da nekaj časa posvetiš odpravljanju lastnih slabosti.
predpostavimo da imas svojo boljso polovico, ziher se ji sline cedijo po pravi prirodni kurcini....sam ona tebi tega ne pove od tebe pa tega ne dobi. zato pa je tu bor masina...bor aka zuljan masina. malo bor malo zuli al samo da ne boli
Karam, še enkrat si potrdil mojo trditev v prvem komentarju.
bravo janez sedi 5, medtem pa tvoja hoce da jo boli ti ji pa tega ne mores dat..
tvoje hmm oz njene tezave lahko resi le BOR masina
pa zakaj dajas lajke samo sebi dej jih se meni....tvoja ze poljublja mojo gobo
vidis janez ni vse v velikih začetnicah nekaj je tudi v veliki karinah
zdej pa doolj interneta za danes janez dnevnik je kmalu na sporedu
Pujsa Pepa pa nič
Ostaja ja kaj bolšega od Urške?
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta spremenili vse. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj Stopite v stik z nami še danes prek trustwave.cyberdefense na gmailcom.