Poba je dobil erekcijo ob najbolj neprimernem trenutku , he, he..
he he, ampak res!!!
Čist povprečna flenča.
S trdim na fotografiranje, ta pa še ni okusu pi.ke zgleda???
Zanima me kdaj ga bo zanenjala kot je zamenjala bivšega (Tepeža)
Po takšnem naslovu sem imel višja pričakovanja tako, da sem res ostal odprtih ust - od smeha!
A ni ona ŽENA JURIJA TEPEŠA???? In tko ene 10 let starejša od njega. Sram vaju je lahko. Od frenda babe se ne dotakne.
točno tko, ne , da se mu je za hrbtom z mulotom dričala
nič posebnega tko,da... a timi ma v hlačah kaćonaaaaa a telefon
Tako dobro vpliva nanj, da je pozabil skakat, odkar je z njo. Še eno takšno sezono, pa bo v celinskem pokalu.
Vidim, da slabo vidim, ker mi pogled ni šel tja v desno sredino dokler niste opozorili na vesele probleme ;-)
Attention whore, ampak ob njem izgleda kot mama.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Poba je dobil erekcijo ob najbolj neprimernem trenutku , he, he..
he he, ampak res!!!
Čist povprečna flenča.
S trdim na fotografiranje, ta pa še ni okusu pi.ke zgleda???
Zanima me kdaj ga bo zanenjala kot je zamenjala bivšega (Tepeža)
Po takšnem naslovu sem imel višja pričakovanja tako, da sem res ostal odprtih ust - od smeha!
A ni ona ŽENA JURIJA TEPEŠA???? In tko ene 10 let starejša od njega. Sram vaju je lahko. Od frenda babe se ne dotakne.
točno tko, ne , da se mu je za hrbtom z mulotom dričala
nič posebnega tko,da... a timi ma v hlačah kaćonaaaaa a telefon
Tako dobro vpliva nanj, da je pozabil skakat, odkar je z njo. Še eno takšno sezono, pa bo v celinskem pokalu.
Vidim, da slabo vidim, ker mi pogled ni šel tja v desno sredino dokler niste opozorili na vesele probleme ;-)
Attention whore, ampak ob njem izgleda kot mama.